مدیر اسبق سیا: ترور فخری زاده اقدامی مجرمانه بود

شنبه 8 آذر 1399
01:01
مدیر اسبق سیا: ترور فخری زاده اقدامی مجرمانه بود مدیر سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در پیامی در توییتر ترور دانشمند هسته‌ای ایران را اقدامی بسیار بی پروایانه و مجرمانه توصیف کرد.

العالم-آمریکا

«جان برنان» مدیر سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در پیامی در صفحه خود در توییتر به ترور شهید «محسن فخری زاده» واکنش نشان داد.

وی در این رشته پیام توییتری نوشت: «این اقدامی بسیار بی پروا و مجرمانه بود. این اقدام خطر تلافی مرگبار و دور جدیدی از درگیری منطقه‌ای را بوجود می‌آورد. برای سران ایران عاقلانه است که منتظر بازگشت رهبری آمریکایی مسئولیت پذیر در عرصه جهانی بوده و در مقابل اصرار برای واکنش علیه عاملان این حادثه مقاومت کنند.»

وی در ادامه نوشت: «من نمی‌دانم که آیا یک دولت خارجی اجازه ترور فخری زاده را داده یا آن را انجام داده است. چنین اقدام تروریسم دولتی نقض آشکار قوانین بین‌المللی و تشویق دولت‌ها برای انجام حملات مرگبار علیه مقامات خارجی است.»

برنان اضافه کرد: «این ترور‌ها بسیار متفاوت‌تر از حملات علیه رهبران و عاملات تروریستی گروه‌هایی نظیر القاعده یا داعش است که کشورهای مستقلی نیستند. تحت قوانین بین‌المللی، آنها می‌توانند به عنوان مبارزان نامشروع و در راستای جلوگیری از حملات تروریستی مرگبار مورد هدف قرار بگیرند.»

«کریس مورفی» سناتور دموکرات ایالت کانکتیکت نیز در پیامی در توییتر در واکنش به این حادثه نوشت: «هنوز اطلاعاتی درباره این حادثه به من ارائه نشده است اما هر بار که آمریکا یا یک متحد اقدام به ترور یک رهبر خارجی خارج از یک جنگ اعلام شده کند، ترور این افراد به عنوان ابزاری برای زمامداری را عادی‌سازی می‌کنیم. خطرش اینجاست که مزایای امنیتی ناشی از این اقدامات (ترور مقام‌ها) ممکن است بسیار کوتاه‌مدت باشند.»

ساعتی پیش نیز روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی نوشت که سه مقام اطلاعاتی گفته‌اند که رژیم صهیونیستی پشت حمله به این دانشمند ایرانی بوده‌ است.

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح عصر امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: بعدازظهر امروز (جمعه) عناصر تروریست مسلح خودرو حامل محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریست ها آقای محسن فخری زاده به شدت مجروح شد و به بیمارستان منتقل شد. متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و دقایقی قبل این مدیر خدوم و دانشمند پس از سال ها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده ارشد دموکرات‌ها: جنگ علیه ایران برای آمریکایی‌ها یک فاجعه بود


حزب‌الله: اسرائیل به نقض آتش‌بس ادامه می‌دهد / حق دفاع از لبنان را برای خود محفوظ می‌دانیم


بقائی :کربلا کانون همدلی و مودت میان دو ملت عراق و ایران است


اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد