اسرائیل و ترور "پدر هسته ای" ایران!

دوشنبه 10 آذر 1399
20:29
اسرائیل و ترور پس از ترور شهید فخری زاده در عصر جمعه گذشته رسانه های اسرائیلی و همچنین دیگر وابستگان و هم فکران رسانه ای این رژیم در اقدامی هماهنگ از عبارتهایی مشابه در معرفی این شهید استفاده کردند. برخی او را "پدر هسته ای ایران "، برخی دیگر "قاسم سلیمانی هسته ای" و دیگران او را "غدیر خان "پاکستان معرفی کردند.

العالم - کشکول

این رسانه ها اگرچه با استخدام این عبارات در معرفی شهید" فخری زاده" اهمیت و بزرگی دانش او را نشان می دادند اما در واقع بدنبال آن بودند که از یک سو مراتب خسارت وارده به ایران در سایه فقدان این شخصیت را نشان دهند و از دیگر سو میوه ای از جنس بزرگنمایی قدرت و نفوذ اسرائیل در منطقه را چیده در سبد این رژیم قرار دهند.

اگرچه از لحظه اول وقوع حادثه ترور انگشت اتهام به دقت متوجه اسرائیل بود و در شرایطی که سابقه دست داشتن اسرائیل در ترور دانشمندان هسته ای ایران روشن بود و موید این امر اما مقامات رژیم از گردن گرفتن مسئولیت آن طفره می رفتند تا اینکه امروز و با روشن شدن این مساله که سلاح های بکار گرفته شده در جریان ترور، اسرائیلی بوده اند حدسیات و گمانه های چند روز اخیر تایید شد.

صرف نظر از اینکه ایران چگونه، در کدام جغرافیا، با چه کیفیتی و در چه زمانی آمران و عاملان این جنایت را مشمول انتقام قرار دهد آنچه مسلم است اینکه انتقام کاملاً حتمی است کما اینکه انتقام خون شهدای هسته ای پیشتر ترور شده نیز در زمان خود و به شیوه خود و چنانکه خود اسرائیلی ها آن را بهتر از هرکس می دانند صورت پذیرفت.

حالا و پس از خاموشی چند ساله مجدداً جوخه ترور اسرائیل فعال شده است. اینکه چرا اسرائیل از گذشته درس نگرفته و مجدداً مرتکب حماقت شده تنها یک پاسخ دارد و آن اینکه رژیم صهیونیستی در خلال این مدت امیدوار بود تا بلکه در سایه فشارها و البته تحمیل تحریم ها، ایرانی منصرف شده از پیگیری توان هسته ای را مشاهده کند. امری که نه تنها عملیاتی نشد بلکه رویاپردازی نسبت به آن، هم با توجه به آنچه در عرصه واقعی گذشت و می گذرد برای رژیم به امری محال تبدیل شده است.

اینکه آیا عمر سیاسی نتانیاهو به او اجازه دهد که حاصل محاسبات و رویاپردازی هایش در ممانعت از هسته ای شدن ایران را مشاهده کند! اینکه او موفق شود بایدن را درگیر مساله ای از پیش ساخته کند و بدین شیوه میراث دار ترامپ در موضوع هسته ای شدن ایرانش بکند و بالاخره اینکه موفق شود تا چند کشور محدود عربی در منطقه را زیر بیرقی واحد و تحت فرماندهی خود بسیج و فرماندهی کند نیازمند زمان است اما اینکه موفق شود صنعت هسته ای ایران را متوقف کند از محالاتی است که نه در قد و قواره نتانیاهو و رژیم صهیونیستی است و نه هیج عاقلی که حداقل بهرمندی را از سیاست حکمرانی داشته باشد آن را تایید نمی کند.

شهید فخری زاده همچون دیگر همراهان و البته شاگردان شهیدش در واقع همگی پدران هسته ای ایران و قاسم سلیمانی های هسته ای ایران اند پدرانی که میراثی گران سنگ و از جنس هسته ای برای فرزندانشان به ارث گذاشته اند. این واقعیت را از کلام امروز رییس سازمان انرژی اتمی ایران در مراسم تشییع شهید فخری زاده می توان دریافت آنگاه که اعلام داشت: در جمهوری اسلامی ایران این نهادها هستند که کار را پیش می برند نه اشخاص...

0% ...

آخرین اخبار

مشاور فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار مقابل دشمن ایستاده‌اند


آیت‌الله سبحانی: اربعین تجلی‌گاه قدرت معنوی تشیع است


گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عمان و عربستان


جنایت‌کاران حادثۀ تروریستی ملک‌شهر اصفهان اعدام شدند


نماینده پارلمان عراق: آمریکا کشور ما را یکی از ایالت‌های خود می‌داند


بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم