پایان عصر گلکسی نوت سامسونگ نزدیک است

سه شنبه 11 آذر 1399
12:20
پایان عصر گلکسی نوت سامسونگ نزدیک است به نظر می‌رسد سامسونگ دیگر قصد ندارد گوشی‌های گلکسی نوت را تولید کند.

العالم

برخی منابع به رویترز گفته‌اند شرکت سامسونگ ممکن است از سال آینده میلادی دیگر گوشی‌های گلکسی نوت را تولید نکند؛ اقدامی که دلیل آن کاهش شدید تقاضا برای گوشی‌های پرچمدار و گران‌قیمت در بحبوحه شیوع بیماری کووید-۱۹ عنوان شده است.
گلکسی نوت -- که آن را با صفحه نمایش بزرگ و قلمش می‌شناسند -- یکی از دو برند اصلی تلفن‌های همراه سامسونگ است. سامسونگ در کنار گلکسی نوت، گوشی‌های موسوم به گلکسی اس را نیز تولید می‌کند که در مقام مقایسه صفحه نمایش کوچکتری دارند و معمولاً در ماه‌های نخست هر سال عرضه می‌شوند.
سه منبع که نخواستند نامشان فاش شود در این خصوص به رویترز گفته‌اند: «در حال حاضر این شرکت کره‌ای برنامه‌ای برای تولید یک گوشی گلکسی نوت در سال ۲۰۲۱ ندارد.»
اما یکی از این منابع افزود سامسونگ قصد دارد بهترین گوشی جدید گلکسی اس -- گلکسی اس ۲۱ اولترا -- را به قابلیت استفاده از قلم نوری مجهز کند. همچنین نسخه جدید تلفن همراه تا‌شونده سامسونگ که به طور مجزا فروخته می‌شود به امکان استفاده از قلم الکترونیک مجهز خواهد شد.
یک منبع دیگر نیز گفت منابع شرکت سامسونگ که معمولاً برای تولید گوشی گلکسی نوت صرف می‌شود حالا به کانال گوشی‌های تا‌شوی این شرکت منتقل خواهد شد.
سامسونگ از اظهارنظر درباره این خبر امتناع کرده است.
تام کانگ، تحلیلگر مرکز پژوهشی Counterpoint می‌گوید انتظار می‌رود فروش گوشی‌های سری گلکسی نوت سامسونگ امسال با یک‌پنجم کاهش به ۸ میلیون گوشی برسد. همچنین انتظار می‌رود فروش گوشی‌های گلکسی اس این شرکت امسال با کاهشی ۵ میلیونی به کمتر از ۳۰ میلیون تلفن همراه برسد.
سامسونگ نخستین بار گوشی گلکسی نوت را در سال ۲۰۱۱ عرضه کرد و صفحه نمایش بزرگ آن، هموارکننده مسیر سایر شرکت‌ها برای عرضه گوشی‌هایی با صفحات نمایش بزرگتر بود. همچنین این گوشی در سال ۲۰۱۱ به سامسونگ کمک کرد برای نخستین بار اپل را به عنوان بزرگترین تولیدکننده تلفن‌های همراه جهان پشت سر بگذارد.
گلکسی نوت ۲۰ امسال با قیمت پایه ۹۹۹ دلار و همانند قیمت پایه گلکسی اس ۲۰ عرضه شد؛ در حالی که قیمت پایه آیفون ۱۲ شرکت اپل ۷۹۹ دلار است.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید اختلاف ایتالیا و اسپانیا بر سر کنترل‌های مرزی


عملیات مارب؛ ابتکارعمل مجدد انصارالله و تحکیم معادله بازدارندگی در برابر ریاض


حملات شدید روسیه به کی‌یف و مناطق اطراف آن + فیلم


مقام یمنی: هر ائتلاف نظامی که به یمن حمله کند، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


کدام فرضیات واشنگتن درباره جنگ با ایران اشتباه از آب درآمد


مدیرکل پارلمانی وزارت خارجه: خبرنگاران در جنگ تحمیلی روایتگر مظلومیت و مقاومت مردم بودند


وزارت دفاع: خبرنگاران یاوران راهبردی در شکل‌گیری گفتمان دفاع همه‌جانبه ایران هستند


سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا در پی راهی برای خروج از جنگ با ایران است


هشدار پکن به توکیو: با آتش بازی نکنید


وزیر دفاع پاکستان: جهان اسلام علیه تهدید مشترک اسرائیل متحد شود


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید