پرتاب موفق موشک "اونیکس" از عرشه زیردریایی اتمی "قازان" روسیه

سه شنبه 11 آذر 1399
13:23
پرتاب موفق موشک وزارت دفاع روسیه از شلیک موفقیت آمیز موشک کروز ضدکشتی از نوع "اونیکس از عرشه زیردریایی اتمی «قازان» در آبهای دریای سفید در روز دوشنبه خبر داد.

العالم - اروپا

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که روز دوشنبه زیردریایی اتمی «قازان» در چارچوب آخرین مرحله از آزمایشات دولتی با موفقیت یک موشک کروز ضدکشتی استقرار دریایی را در آبهای دریای سفید شلیک کرد.

وزارت دفاع با اشاره به اینکه این شلیک آزمایشی در بعدازظهر روز دوشنبه انجام شد، افزود: «در این آزمایش موقعیت هدف قرار گرفته دریایی با موفقیت توسط کلاهک موشک کروز از نوع "اونیکس" مورد اصابت قرار گرفت.»

طبق این اطلاعات، مسئولیت حفاظت از امنیت منطقه آبی و این شلیک، برعهده کشتی‌های ناوگان دریای شمال روسیه و پایگاه نظامی- دریایی آن مستقر دریای سفید بوده که به درستی انجام شد. ضمن اینکه برخی سیستم‌ها، تجهیزات و سامانه های این زیردریایی اتمی هم در جریان این آزمایش مورد بررسی قرار گرفتند.

ساخت زیردریایی هسته‌ای "قازان" در تاریخ 24 ژوئیه 2009 به پایان رسیده و در 31 مارس 2017 به آب انداخته شد و اکنون در حال گذراندن مراحل آزمایشات دولتی است. انتظار می‌رود که این زیردریایی در پایان سال 2020 به ناوگان دریایی روسیه ملحق شده و در ناوگان دریای شمال خدمت کند. از جمله تسلیحات اصلی این زیردریایی، انواع موشک‌های استقرار دریایی است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سرنگونی پهپاد آمریکایی «ام‌کیو-۹ ریپر» در مأرب یمن


سرلشکر رضایی: قبل از اینکه دریای عمان به گورستانی برای ناوهای شما تبدیل شود، خودتان عقب بروید.


کنایه سینمایی بقائی به ترامپ: هرگز به شکست اعتراف نکن!


تانکرترکرز: سه نفتکش ایرانی دیگر محاصره آمریکا را شکستند


رادان: از آغاز جنگ ۶۵۰۰ وطن‌فروش و جاسوس دستگیر شده‌اند


رسانه‌های صهیونیستی: حزب‌الله به جنگ چریکی بازگشته است


80 درصد نظامیان صهیونیست به دلیل مشکلات روانی ارتش را ترک می کنند


مصر و پاکستان بر ضرورت از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا تأکید کردند


بغداد: اجازه حمله از خاک عراق به کشوری دیگر را نمی دهیم


۸ فلسطینی در حملات اسرائیل شهید شدند