فرار به جلو امارات و بحرین در ترور شهید فخری‌زاده

سه شنبه 11 آذر 1399
15:13
فرار به جلو امارات و بحرین در ترور شهید فخری‌زاده ترور ناجوانمردانه شهید محسن فخری‌زاده طی روزهای گذشته علاوه بر داخل کشور، واکنش‌های بسیاری را در سطح بین‌المللی به دنبال داشته است.

العالم - ایران/سیاسی

عمق زشتی و پلیدی این جنایت تا جایی بود که با وجود ذوق‌زدگی صهیونیست‌ها و رسانه‌های معاند ملت ایران، حتی کسانی چون «جان برنان» رئیس اسبق CIA اقدام به محکوم کردن آن کردند.
در این میان اما؛ پیام‌های محکومیت از سوی دولت‌های امارات و بحرین جای تعجب داشت، چه، این دو کشور با برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی عملا زمینه‌ساز حضور اطلاعاتی این رژیم در منطقه و زمینه‌ساز چنین اقداماتی شدند و باید پاسخگو باشند.
حتی اگر فرض را بر صداقت این دو کشور بگذاریم، طبیعتا انتظار این است که اولا فرآیند عادی‌سازی روابط با رژیم جنایتکار صهیونیستی را متوقف کرده و ثانیا در محاکم حقوقی بین‌المللی از حق ایران برای پیگیری این موارد دفاع کنند، در غیر این صورت محکومیت ترور شهید فخری‌زاده اقدامی برای فرار به جلو ارزیابی شده و اصالت نخواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو