استقبال ریاض و منامه از اقدام اسلوونی و لتونی در تروریستی خواندن حزب‌الله

چهارشنبه 12 آذر 1399
10:17
استقبال ریاض و منامه از اقدام اسلوونی و لتونی در تروریستی خواندن حزب‌الله
وزارت خارجه عربستان سعودی و بحرین در بیانیه‌هایی از اقدام دو کشور اروپایی اسلوونی و لتونی در تروریستی خواندن جنبش حزب‌الله لبنان استقبال کردند.

العالم - عربستان سعودی

وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای از اقدام کشورهای اسلوونی و لتونی (لاتویا) در اعلام حزب‌الله لبنان به عنوان سازمانی تروریستی استقبال کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عربستان سعودی «واس»، وزارت خارجه عربستان در ادامه به اهمیت این اقدام در «تقویت تلاش‌ها برای مقابله» با آنچه آن را «تروریسم» نامید، اشاره کرد.

بحرین

وزارت خارجه بحرین هم در بیانیه‌ای مشابه از اقدام دو کشور نامبرده استقبال کرد و مدعی شد « این اقدامی سازنده و مهم در حمایت از تلاش‌ها برای مقابله با این سازمان تروریستی و فعالیت‌های آن» است.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی بحرین «بنا»، وزارت خارجه بحرین در ادامه بیانیه خود بر «ضرورت تقویت تلاش‌های جامعه بین‌الملل برای غلبه بر افراط گرایی و تروریستی در تمام انواع آن و خشکاندن منابع مالی‌اش» تأکید کرد.

همزمان با فشارهای رژیم صهیونیستی به دولت مختلف برای تروریستی»خواندن جنبش مقاومت حزب‌الله لبنان و ممنوع کردن فعالیت‌های این گروه در کشورهای خود، دولت اسلوونی نیز هفته جاری به این فشارها تن داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

خطیب جمعه شاهرود: مذاکره‌کنندگان ایران مقتدرانه منافع ملت را درنظر دارند


هوش مصنوعی می‌تواند مشارکت اجتماعی افراد دارای معلولیت را افزایش دهد


صنعت فارس روی ریل توسعه با اجرای ۳۹۰۰ طرح صنعتی


خزانِ نقدینگی در بهارِ گلخانه‌های کرمانشاه


خرید تضمینی ۳۲۰۰تن محصول از گندمکاران


حماس: آمریکا با سکوت خود مشوق اقدامات دشمن اسرائیلی در غزه است


نبرد کریدورها؛ رقابت تازه برای تصاحب تجارت خزر


با وجود انتقادات شدید داخلی؛ نتانیاهو: در انتخابات آتی شرکت می‌کنم


مشاور عالی فرمانده سپاه: جنگ ایران و آمریکا تقابل ابدی خیر و شر است


رسانه‌های صهیونیستی از ضربه سخت نظامیان اشغالگر در جنوب لبنان خبر دادند