برهم صالح، ترور شهید فخری زاده را محکوم کرد

چهارشنبه 12 آذر 1399
15:52
برهم صالح، ترور شهید فخری زاده را محکوم کرد رئیس جمهور عراق در دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد، تأکید کرد که بغداد مخالف حمله به کشورهای منطقه و شهروندان آن است.

العالم - عراق

ایرج مسجدی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد امروز چهارشنبه به دیدار برهم صالح رئیس جمهوری عراق رفت.

دفتر ریاست جمهوری عراق با انتشار بیانیه‌ای در کانال تلگرامی خود، نوشت، در این دیدار، روابط دوجانبه بین تهران و بغداد و راههای گسترش همکاری مشترک در همه زمینه‌ها بررسی شد.

در این بیانیه آمده است، این همکاری باید به سود ملتهای ایران و عراق باشد. در این دیدار همچنین آخرین تحولات سیاسی بحث و بررسی شد.

صالح با تأکید بر لزوم کاهش تنش در منطقه گفت که عراق هر گونه خشونت و تجاوزی را که امنیت کشورها و سلامت شهروندان را به خطر بیاندازد، رد می‌کند.

وی همچنین ترور شهید محسن فخری زاده دانشمند هسته‌ای ایران را محکوم و بر لزوم جلوگیری از تنش، حمایت از امنیت و ثبات و تقویت امنیت و صلح منطقه‌ای تأکید کرد.

رئیس جمهور عراق تصریح کرد، بغداد هر گونه تنش را که می‌تواند امنیت و ثبات منطقه را بر هم بزند، رد می‌کند و در تلاش است که از درگیری و کشمکشها دوری کند.

وی همچنین گفت که عراق از همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی برای برقراری صلح و ثبات در منطقه و دو کشور حمایت می‌کند.

مسجدی نیز گفت که ایران به حمایت از امنیت و ثبات عراق و تقویت همکاریهای اقتصادی و اجتماعی بین بغداد و تهران پایبند است.

شهید محسن فخری زاده دانشمند برجسته هسته‌ای و دفاعی کشور بعدازظهر جمعه هفتم آذر ماه در منطقه آبسرد دماوند توسط عناصر تروریست مسلح به شهادت رسید.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره