توییت دختر ترامپ درباره بازجویی از خود

جمعه 14 آذر 1399
10:20
توییت دختر ترامپ درباره بازجویی از خود ایوانکا ترامپ دختر و مشاور دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در رابطه با پرونده قیمت ها در هتل متعلق به پدرش در سال 2017 مورد بازجویی قرار گرفت.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش اسپوتنیک، ایوانکا ترامپ با سیاسی خواندن این پرونده در توییتی خاطرنشان کرد، "من این هفته بیش از پنج ساعت را صرف شهادت دادن به دفتر دادستان کل تحت کنترل دموکراتها در شهرستان کلمبیا (نیویورک) کردم. من در مورد قیمت ها (اتاق ها) در هتل ترامپ هنگام مراسم تحلیف مورد بازجویی قرار گرفتم ... این "تحقیق" دیگر با انگیزه سیاسی ، تجلی انتقام جویی و اتلاف بیهوده پول مالیات دهندگان است".

وی نسخه ای از ایمیل خود را در دسامبر 2016 ضمیمه کرد که در آن از شخصی ناشناس دعوت کرد که با هتل ترامپ تماس گرفته و در مورد قیمت اتاق صحبت کند. در این ایمیل گفته می شود: "این باید یک قیمت مناسب در بازار باشد".

ایوانکا ترامپ در حالی دست به انتشار این توییت زده است که روز گذشته /پنجشنبه/ رسانه های خبری از دفتر دادستان کل ناحیه کلمبیا در آمریکا خبرهایی منتشر کردند مبنی بر این که دادستان این ناحیه، ایوانکا ترامپ دختر رئیس جمهور این کشور را روز سه‌شنبه برای ارائه توضیح درباره یک پرونده فساد مالی فراخوانده است. «کارل رِیسین» دادستان کل ناحیه کلمبیا از دختر و مشاور ارشد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در مورد تخلفات مالی توضیح خواسته است.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی و وخامت بحران انسانی در غزه + فیلم


تحلیلگر سیاسی: امضای الکترونیکی، جدیت کاهش تنش بین تهران و واشنگتن را اثبات می‌کند +فیلم


یمن در واکنش به امضای یادداشت تفاهم: پیروزی تاریخی ایران در برابر تجاوز است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه قبرس با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران


یدیعوت آحارانوت: ایران بزرگترین برنده است و این توافق، جایگاه تهران و حزب الله را تقویت می‌کند


پخش سرود ملی کشورمان و ادای احترام نظامی به ایران در برنامه پرمخاطب جام جهانی عراق +فیلم


پیام تبریک امامعلی رحمان به پزشکیان


زرداری: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد لحظه‌ای تاریخی برای منطقه و جهان است


شکار در آشیانه؛ روایتی از جسورانه‌ترین عملیات نفوذ به قلب پایگاه آمریکایی


پلوسی: ما به جنگ رفتیم و باختیم/توافق ترامپ شکستی برای آمریکاست