خنثی سازی 40 عملیات تروریستی در روسیه در سال 2020

سه شنبه 18 آذر 1399
17:35
خنثی سازی 40 عملیات تروریستی در روسیه در سال 2020 کمیته ملی ضدتروریست روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرده که مأموران پلیس و اطلاعاتی این کشور در سال جاری میلادی بیش از ۴۰ حمله تروریستی را خنثی کرده‌اند.

العالم - اروپا

کمیته ملی ضدتروریست روسیه روز سه‌شنبه بعد از بر‌گزاری نشست مشترک با «مرکز بحران فدرال» روسیه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که مأموران پلیس و اطلاعاتی این کشور در سال جاری میلادی بیش از ۴۰ حمله تروریستی را خنثی کرده‌اند.

به نوشته خبر‌گزاری روسی «تاس»، بر اساس این بیانیه «الکساندر بورتنیکف»، مدیر خدمات امنیت فدرال روسیه که ریاست نشست فوق را بر عهده داشت گفت: «نهادهای اجرای قانون (پلیس) روسیه با اقدامات هماهنگ‌شده، از وقوع ۶۱ مورد جرائم تروریستی از جمله ۴۱ حمله تروریستی جلوگیری به عمل آورده‌اند.»

این در حالی است بر اساس نوشته خبر‌گزاری تاس حدود ۴۹ نفر از این نیرو‌ها از جمله هشت تن از رهبران آنان در جریان عملیات ضدتروریستی در سال ۲۰۲۰ کشته شده‌اند.

این گزارش در حالی منتشر شده است که «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه اوایل آبان ماه گفته بود که اطلاعات دریافتی از سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا چند بار به روسیه در جلوگیری از حملات تروریستی کمک کرده است.

پوتین همچنین گفته بود که همکاری میان روسیه و سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا با وجود تناقضات متعدد در بسیاری از زمینه‌ها همچنان ادامه دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم


رایزنی عراق و ایران درباره مقدمات سفر الزیدی به تهران


انهدام یک فروند موشک کروز دشمن متجاوز در غرب کشور