ترامپ تامین بودجه فدرال را یک هفته تمدید کرد

شنبه 22 آذر 1399
10:05
ترامپ تامین بودجه فدرال را یک هفته تمدید کرد رئیس جمهور آمریکا مصوبه‌ای را امضا کرد که مانع از تعطیلی دولت فدرال شده و به کنگره یک هفته فرصت می‌دهد تا اختلافات درباره لایحه بودجه 2021 را حل و فصل کند.

العالم- آمریکا

به نقل از رویترز، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که برای پرهیز از تعطیلی دولت آمریکا تا نیمه شب جمعه به وقت محلی فرصت داشت، مصوبه کنگره را برای تمدید یک هفته‌ای تامین بودجه فدرال امضا کرد.

سنای آمریکا لایحه تمدید یک هفته‌ای تامین بودجه فدرال را بعدازظهر جمعه تصویب کرده بود. این لایحه پیشتر در روز چهارشنبه به اتفاق آرا در مجلس نمایندگان آمریکا هم تصویب شده بود.

در صورت عدم امضای این مصوبه، شماری از برنامه‌های دولت آمریکا از برخی فعالیت‌های فرودگاهی گرفته تا فعالیت‌های پارک‌های ملی و عملیات‌های وزارت خارجه این کشور با تعطیلی مواجه می‌شدند.

اکنون کنگره آمریکا در این زمان یک هفته‌ای به بررسی لایحه‌ای به ارزش ۱.۴ تریلیون دلار می‌پردازد که هدف آن تامین مالی فعالیت‌های دولت فدرال تا سپتامبر ۲۰۲۱ است.

اگر تا ۱۸ دسامبر، کنگره درباره لایحه بودجه به توافق نرسد؛ باید مصوبه جدیدی را برای جلوگیری از تعطیلی دولت تصویب کند.

کنگره همچنان مشغول چانه‌زنی درباره بسته حمایتی جدید در مبارزه با کرونا است- یکی از دلایلی که تصویب لایحه بودجه را به تعویق انداخته است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است


حماس: شورای صلح غزه، در قبال تشدید تنش‌ها و اقدامات اشغالگران مسئول است


تشدید حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به لبنان؛ شمار شهدا به ۴ هزار و ۳۴۸ نفر رسید


ساحل سرخ: جادوی طبیعت در جزیره هرمز


قدردانی نخست‌وزیر عراق از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران


وقتی نیروهای آمریکایی نمی توانند از خود محافظت کنند باید بروند


ارتش یمن: سه معادله را به عربستان تحمیل کردیم


رئیس پارلمان لبنان: اتفاقات جنوب لبنان قابل تحمل نیست