تماس مغرب با سرمایه‌گذاران صهیونیست

شنبه 22 آذر 1399
12:12
تماس مغرب با سرمایه‌گذاران صهیونیست وزیر صنایع و بارزگانی مغرب از تماس‌های این وزارتخانه با سرمایه‌گذاران صهیونیست برای سرمایه‌گذاری در مغرب خبر داد.

العالم- مغرب

«مولادی حفیظ العلمی» وزیر صنایع و بازرگانی مغرب گفت که این وزارتخانه از روز دوشنبه آینده برقراری تماس مستقیم با همه سرمایه‌گذاران اسرائیلی دارای اصالت مغربی به منظور دعوت از آن‌ها برای سرمایه‌گذاری در مغرب را آغاز می‌کند.

العلمی تصریح کرد که پیشتر شماری از سرمایه‌گذاران اسرائیلی برای سرمایه‌گذاری در مغرب ابراز تمایل کرده‌ بودند اما پس از مخالفت مغرب، به کشورهای دیگر مراجعه کردند.

طبق گزارش وبگاه «الخلیج‌الجدید»، این مسئول مغربی همچنین گفت که زمینه‌های سرمایه‌گذاری صهیونیست‌ها در مغرب اساسا در زمینه فنآوری، دارو و داروخانه، مواد زراعی و الکترونیکی و زمینه‌های مرتبط با امنیت خواهد بود.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه پنج‌شنبه در حساب کاربری‌اش در توئیتر نوشت که مغرب برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل اعلام آمادگی کرده است.

رئیس جمهور آمریکا در توییت دیگری نیز نوشت که حاکمیت مغرب بر منطقه صحرای غربی را به رسمیت شناخته است. او نوشت: «مغرب در سال ۱۷۷۷ ایالات متحده آمریکا را به رسمیت شناخت و بهتر است که ما حاکمیت مغرب بر صحرای غربی را به رسمیت بشناسیم».

پس از اعلام توافق سازش مغرب با رژیم صهیونیستی، پادشاه مغرب شامگاه گذشته برای توجیه خیانت خود به مسئله فلسطین با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تلفنی گفت‌وگو کرد.

دفتر پادشاهی مغرب در بیانیه ای اعلام کرد: «محمد ششم در تماس تلفنی با محمود عباس بر مواضع ثابت و متعادل مغرب در قبال مسئله فلسطین تاکید کرد و حمایت کشورش از راه حل مبتنی بر تشکیل دو کشور را برای مسئله فلسطین ابراز داشت، راه حلی که بر اساس آن اسرائیل و فلسطین در کنار یکدیگر با صلح و امنیت زندگی کنند.»

مغرب بعد از اردن، مصر، امارات، بحرین و سودان، ششمین کشور عربی است که با رژیم صهیونیستی روابط خود عادی‌سازی می‌کند. امارات، بحرین و سودان طی ماه‌های گذشته با وساطت آمریکا با رژیم اسرائیل روابط خود را عادی‌سازی کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز


استان تهران ۱۳ و ۱۴ تیر تعطیل شد


بیانیه حزب الله لبنان در خصوص حملات جدید رژیم صهیونیستی


پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


دلیل ترس رژیم صهیونیستی از ناوگان آزادی چیست؟


۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند


گزارش العالم از روند احیای مجموعه ورزشی آزادی؛ بازسازی تأسیسات ورزشی آسیب‌دیده در پی تجاوز علیه ایران


انتشار قطعه موسیقی به یاد رهبر شهید انقلاب؛ «أنت حيّ»...


کاریکاتور |مقاومت مقابل ذلت