چین ظرفیت تولید واکسن کرونا را به یک میلیارد دوز می رساند

دوشنبه 24 آذر 1399
09:17
چین ظرفیت تولید واکسن کرونا را به یک میلیارد دوز می رساند رئیس گروه شرکت های داروسازی چین اعلام کرد ظرفیت تولید واکسن های ضد کرونا ساخت چین در سال ۲۰۲۱ میلادی به یک میلیارد دوز خواهد رسید.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش روزنامه مردم، «یانگ شیائو مینگ» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: واکسن ویروس کرونای این شرکت در حال حاضر آزمایش های بالینی مرحله سوم را در ۱۰ کشور و منطقه از سر می گذراند و نزدیک به ۶۰ هزار نفر در این آزمایش شرکت کرده اند.

وی در ادامه با اشاره به ارسال محموله های واکسن چین به کشورهای خارجی گفت: بحرین نیز بتازگی اعلام کرده است بر اساس داده های آزمایش بالینی واکسن چینی در کشورهای متعدد جهان و نتیجه بررسی و ارزیابی آن توسط چندین موسسه متخصص معتبر، مجوز واردات این واکسن را صادر کرده است.

به گفته وی نتایج مرحله سوم آزمایش بالینی این واکسن نشان می دهد با بررسی وضعیت افزون بر ۴۲ هزار داوطلب واکسینه شده، نرخ اثربخشی این واکسن ۸۶ درصد و نرخ تبدیل پادتن خنثی کننده آن ۹۹ درصد برآورد شده و این نتیجه به دست آمده است که این واکسن ۱۰۰ درصد می تواند از تبدیل علائم خفیف ابتلاء به علائم شدیدتر جلوگیری کند.

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه مردم، یانگ خاطرنشان کرد، در بحرین نیز بیش از ۷ هزار داوطلب در مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن کرونای تولید چین شرکت کرده اند و به طور رسمی استفاده اضطراری از این واکسن را تصویب کرده است.

این مقام چینی ادامه داد وزارت بهداشت و پیشگیری امارات نیز اعلام کرده است واکسن های غیرفعال کننده ویروس کرونا تولید شده توسط گروه دارویی ملی چین را رسما به ثبت رسانده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است