حمله سایبری به پنتاگون و وزارت خارجه آمریکا

چهارشنبه 26 آذر 1399
04:03
حمله سایبری به پنتاگون و وزارت خارجه آمریکا 
وزارت دفاع و خارجه آمریکا نیز در موج حملات سایبری چند روز اخیر هدف قرار گرفته و اطلاعات آنها توسط هکرها به سرقت رفته است.

العالم-آمریکا

وزارت دفاع آمریکا و وزارت امور خارجه این کشور نیز بین سازمان‌هایی بودند که در حمله سایبری چند روز پیش، هک شده‌اند.

روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد که این وزارت خانه در بین دیگر سازمان‌هایی بودند که هکرها توانسته بودند به صورت موفقیت آمیز آنها را هک کنند.

«راسل گوئماره» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای گفت که این وزارتخانه از گزارش‌ها مطلع بوده و در حال ارزیابی تاثیرات آن است.

دو روز پیش نیز خبرگزاری رویترز خبر داد که تیمی از هکرهای پیچیده که به ادعای یک منبع، برای دولت روسیه کار می‌کنند توانسته‌اند به ارتباطات داخلی وزارت امنیت داخلی آمریکا دسترسی پیدا کنند.

این نفوذ بخشی از حمله سایبری است که روز یکشنبه وزارت خزانه داری و تجارت آمریکا را نیز هدف قرار داده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

توقف تجاوزها به جنوب، شرط لبنان برای تداوم مذاکرات با رژیم صهیونیستی


فرانسه در محاصره آتش؛ تخلیه ۵۲۵ نفر در پی گسترش حریق‌های جنگلی


چرا شهرک قصره هدف حملات شهرک‌نشینان قرار دارد؟


پزشکیان: منافع مشترک تهران و اسلام‌آباد بیش از پیش به یکدیگر گره خورده است


رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ تداوم تخریب و تلاش برای تثبیت اشغالگری + ویدئو


پولیتیکو: مقام‌های دولت ترامپ به بن‌بست در قبال ایران اذعان دارند


موج تازه آتش‌سوزی در انگلیس همزمان با گرم‌ترین روز سال


سفیر ایران: نقطه عطف جدیدی در روابط تهران و اسلام آباد برای تعمیق همکاری‌ها آغاز شده است


تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


حمله به ۲ نفتکش اماراتی در تنگه هرمز