صدور مجوز استفاده از دومین واکسن کرونا در آمریکا

شنبه 29 آذر 1399
07:50
صدور مجوز استفاده از دومین واکسن کرونا در آمریکا آمریکا مجوز اضطراری برای دومین واکسن کرونا را صادر کرد.

العالم- آمریکا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، سازمان غذا و داروی آمریکا، اف دی ای، مجوز استفاده اضطراری واکسن کرونا تولید شرکت مدرنا را صادر کرد.
این دومین واکسن کرونا در آمریکا است که در یک هفته اخیر مجوز اضطراری دریافت می‌کند.
ایالات متحده نخستین کشوری است که ایمنی واکسن مدرنا را تایید می‌کند.
مقام‌های دولتی آمریکا می‌گویند نزدیک به شش میلیون دوز واکسن مدرنا برای توزیع سریع به سه هزار و ۲۵۸ نقطه در سراسر کشور آماده است.
براساس اسناد منتشر شده واکسن مدرنا تا ۹۵ درصد موثر و ایمن است و اطلاعات نشان می‌دهد که این واکسن می‌تواند سرعت شیوع ویروس کرونا را کاهش دهد.
روز گذشته اعضای کمیته مشورتی سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا صدور مجوز برای استفاده اضطراری از واکسن مدرنا را برای افراد بالای ۱۸ سال توصیه کردند.
واکسن فایزر و بیون‌تک هفته گذشته مجوز اضطراری در آمریکا دریافت کرد و از روز دوشنبه توزیع آن آغاز شد.
یکی از تفاوت های اساسی واکسن مدرنا با واکسن فایزر و بیون‌تک این است که برای نگهداری آن احتیاجی به برودت زیاد نیست و می‌توان آن را در یخچال‌های معمولی نگهداری کرد. اما واکسن محصول شرکت‌های فایزر و بیون‌تک می‌بایست در برودت ۷۰ درجه زیر صفر نگهداری شود و همین مساله توزیع آن را با مشکل مواجه کرده است.
ویروس کرونا در ایالات متحده تاکنون بیش از ۳۰۷ هزار قربانی برجای گذاشته است.
در همین حال روز جمعه شماری از مقام های آمریکا در مقابل تلویزیون واکسن کرونا دریافت کردند.
مایک پنس، معاون ریاست جمهوری آمریکا به همراه همسرش کارن پنس، واکسن کووید-۱۹ تولید شرکت فایزر را جلوی دوربین‌های تلویزیونی دریافت کرد.
مقامات تیم انتقالی جو بایدن،رئیس جمهوری منتخب گفته‌اند که او نیز روز دوشنبه این واکسن را خواهد زد.
نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا هم روز جمعه واکسن فایزر دریافت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است