نشست مجازی غیررسمی وزرای خارجه ایران و ۱+۴ دوشنبه اول دی ماه

شنبه 29 آذر 1399
16:28
نشست مجازی غیررسمی وزرای خارجه ایران و ۱+۴ دوشنبه اول دی ماه
نشست مجازی غیررسمی وزرای امور خارجه ایران و گروه ۱+۴ دوشنبه اول دی ماه برگزار می‌شود.

العالم - ایران / سیاسی

دوشنبه این هفته، اول دی ماه قرار است نشست غیررسمی وزیران امور خارجه ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شود.

معاونان و مدیران سیاسی وزارت خارجه‌های ایران و گروه مذکور روز چهارشنبه ۲۶ آذر ماه در نشست کمیسیون مشترک برجام در این زمینه توافق کردند و در بیانیه روز چهارشنبه هلگا اشمید هماهنگ کننده کمیسیون مشترک که متعاقب برگزاری این نشست مجازی صادر شد، عنوان شد که «مشارکت کنندگان در خصوص برگزاری یک نشست غیررسمی وزاری امور خارجه دولت‌های عضو برجام در تاریخ اول دی ۱۳۹۹ (دوشنبه/ ۲۱ دسامبر) به صورت ویدئو کنفرانس، توافق کردند.»

در همین خصوص نیز سخنگوی وزارت امور خارجه چین در کنفرانس خبری روز جمعه خود اعلام کرد که «وانگ یی» وزیر خارجه این کشور اول دی ماه در کنفرانس ویدیویی وزیران امور خارجه کشورهای عضو برجام حضور می‌یابد.

به گزارش فارس، «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس چندی پیش گفته بود «در کریسمس دیدار دیگری با همتایانم در تروئیکا و احتمالاً ایران خواهم داشت - البته اگر بخواهند در آن شرکت کنند- تا اطمینان حاصل کنیم که می‌توانیم در این خصوص به راه‌حلی مسالمت‌آمیز برسیم». در همین خصوص نیز «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت خارجه نیز ۱۷ آذر ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره برگزاری نشست وزرای خارجه ۱+۴ با اشاره به کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان بیان کرده بود که در صورت لزوم نشست در سطح وزرا هم می‌تواند برگزار شود و افزود: بله صحبت‌هایی بوده و باید دستورکار مشخص شود و اگر دستورکار مشخص شود این نشست می‌تواند در سطح وزرا در چارچوب برجام برگزار شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ایران عضو سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی شد


حماس: اجرای پیش‌نویس توافق درباره سلاح مقاومت منوط به خروج کامل اشغالگران از غزه است + ویدئو


بن حبتور: یمن در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تشدید تنش قرار دارد


حادثه ادعایی برای دو کشتی حامل گاز در مصر کاملا مشکوک است


سپاه: دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و ۴ نفتکش متخلف به سرعت برگشتند


رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم