برخورد قطار با اتوبوس مسافربری در بنگلادش/ ۱۲ نفر جان باختند

شنبه 29 آذر 1399
22:26
برخورد قطار با اتوبوس مسافربری در بنگلادش/ ۱۲ نفر جان باختند در حادثه برخورد اتوبوس مسافربری با قطار در بنگلادش تا کنون دستکم ۱۲ نفر جان خود را از دست داده و شش نفر زخمی شده اند.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش شینهوا، برخورد قطار با اتوبوس در یک گذرگاه ریلی در منطقه جویپورات بنگلادش، ۲۴۹ کیلومتری شمال غربی داکا پایتخت این کشور اتفاق افتاده است.

علامگیر جهان افسر پاسگاه پلیس جویپورات به خبرنگاران گفت که در این حادثه حدود ساعت ۷:۰۰ صبح به وقت محلی رخ داده شش نفر نیز زخمی شدند.

وی گفت که قطار در مسیر بازگشت به شهر غربی راجشاهی با یک اتوبوس مسافربری در گذرگاه ریلی برخورد می کند.

به گزارش ایرنا، به گفته مقامات در این حادثه ۱۲ نفر کشته شدند که اجساد ۱۰ تن از قربانیان این حادثه از محل جمع شدند و به جز آنها هشت نفر به سرعت به بیمارستانهای محلی منتقل شدند. دو نفر از آنها بعداً در بیمارستان جان به جان آفرین تسلیم کردند.

طبق سخنان افسر پاسگاه پلیس جویپورات، همه قربانیان از مسافران اتوبوس بوده اند.

0% ...

آخرین اخبار

داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید