آمریکا: تحریم‌ سوریه ادامه خواهد داشت

يکشنبه 30 آذر 1399
14:17
آمریکا: تحریم‌ سوریه ادامه خواهد داشت سفارت غیر مستقر آمریکا در سوریه در بیانیه‌ای در سالروز امضای تحریم «سزار» علیه این کشور، بر ادامه تحریم‌ها تأکید کرد.

العالم - آمریکا

سفارت غیر مستقر آمریکا در سوریه امروز (یکشنبه) در سالروز امضای تحریم موسوم به «سزار» علیه دولت دمشق، مدعی شد تا زمانی که دولت سوریه شروط آمریکا در خصوص حل و فصل بحران را نپذیرد، تحریم‌ها ادامه خواهد یافت.

به نوشته العربیه، سفارت آمریکا در سوریه که در سال ۲۰۱۱ تعطیل شد، ادعا کرد که دولت دمشق باید گام‌های اساسی برای حل و فصل سیاسی بحران طبق قطعنامه‌های بین‌المللی بردارد.

این سفارتخانه افزود: «واشنگتن به تحریم‌های خود تا زمانی که حکومت سوریه به خشونت‌ها پایان دهد، ادامه خواهد داشت».

وزارت خزانه‌داری آمریکا در ۱۸ آبان ماه نیز تحریم‌های جدیدی علیه نهادها و اشخاص مرتبط با دولت سوریه از جمله شرکت‌های فعال در بخش نفت این کشور اعمال کرد. از زمان اجرایی شدن قانون موسوم به «تحریم‌های سزار»، این پنجمین دور تحریم‌هایی است که علیه سوریه وضع می‌شود.

«جیمز جفری» نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه در ۱۴ آبان ماه گفته بود که چه رئیس‌جمهور فعلی پیروز انتخابات باشد چه نماینده دموکرات‌ها، سیاست‌ آمریکا درباره سوریه،‌ تحریم‌ها و حضور ایران در سوریه تغییر نخواهد کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا


حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش