«هادی العامری» حمله راکتی شب گذشته به سفارت آمریکا در بغداد را محکوم کرد

دوشنبه 1 دی 1399
10:00
«هادی العامری» حمله راکتی شب گذشته به سفارت آمریکا در بغداد را محکوم کرد
رئیس ائتلاف الفتح در پارلمان عراق با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت حمله راکتی شب گذشته به منطقه سبز بغداد، این اقدام را غیرقابل توجیه دانست.

العالم _ عراق

«هادی العامری» رئیس ائتلاف «الفتح» در پارلمان عراق نیز با انتشار بیانیه‌ای که حمله راکتی شب گذشته به منطقه سبز بغداد واکنش نشان داد.

در این بیانیه که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری «عین العراق» منتشر شد، آمده است: «ما بشدت حمله به هیأت‌های دیپلماتیک و تیراندازی‌هایی را که با آن همراه شد و موجب وحشت شهروندان در بغداد شد محکوم می‌کنیم. چنین بمباران‌هایی به هر بهانه‌ای که انجام شود، غیرقابل توجیه است و دستگاه‌های امنیتی باید به مسئولیت خود در قبال حفظ امنیت و اعمال قانون عمل کنند.

سفارت آمریکا در بغداد شب گذشته هدف حمله راکتی قرار گرفت. پایگاه خبری «صابرین نیوز» گزارش داد که ۱۱ راکت به سفارت آمریکا در بغداد اصابت کرده است. اما مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی عراق اعلام کرد که هشت راکت به سمت منطقه الخضراء در بغداد شلیک شد و خساراتی به منازل مسکونی در القادسیه وارد آورد.

سفارت آمریکا نیز طی بیانیه‌ای این حمله راکتی را تایید و اعلام کرد: «راکت‌هایی که منطقه بین المللی را هدف گرفت، پاسخ سامانه‌های دفاع هوایی سفارتخانه را به همراه داشت». بر اساس این بیانیه، خسارات اندکی بر اثر این حمله به ساختمان سفارتخانه وارد آمد اما تلفات جانی برجای نگذاشت.

سفارت آمریکا در ادامه مدعی شد که گزارش‌هایی دریافت کرده است که حاکی از وارد آمدن خسارت به مناطقی مسکونی در نزدیکی سفارت آمریکا و احتمالا جراحت برخی از غیرنظامیان بی گناه عراقی است.

اما پایگاه خبری صابرین نیوز اعلام کرد که این شلیک‌های پدافند سفارت آمریکا بوده که به ساختمان‌های مجتمع مسکونی القادسیه در منطقه الخضراء آسیب‌هایی را وارد کرده و منجر به وحشت اهالی منطقه الکراده، القادسیه و الجادریه شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد