رئیس اتحادیه خبرنگارانِ ولایت غزنی ترور شد

دوشنبه 1 دی 1399
19:23
رئیس اتحادیه خبرنگارانِ ولایت غزنی ترور شد در ادامه تحولات امنیتی افغانستان، در حالیکه ۳ غیرنظامی در ولایت بادغیس کشته و زخمی شدند، رئیس اتحادیه خبرنگارانِ ولایت غزنی نیز ترور شد.

العالم - آسیا

«عبدالعزیز بیک» رئیس شورای ولایتی بادغیس افغانستان امروز دوشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد که ۲ غیرنظامی بر اثر انفجار مین کنار جاده‌ای در شهرستان «قادس» واقع در این ولایت کشته شدند.

رئیس شورای ولایتی بادغیس افغانستان در این خصوص ادامه داد که انفجار مذکور حین عبور یک دستگاه خودروی حامل غیرنظامیان از روستای «بزبای» شهرستان «قادس» روی داد و در پی آن یک زن و یک مَرد جوان جان باختند.

بر اساس اعلام وی، در این حادثه همچنین یک فرد دیگر نیز زخمی شده است.

«عبدالعزیز بیک» اضافه کرد که این مین توسط شبه نظامیان و به منظور هدف قرار دادن نیروهای امنیتی در کنار جاده جاسازی شده بود.

در خبری مرتبط با افزایش تنش ها در این کشور، خبرگزاری آوا لحظاتی پیش با انتشار خبری فوری از ترور رئیس اتحادیه خبرنگارانِ ولایت غزنی افغانستان خبر داد.

پلیس غزنی در این خصوص اعلام کرد: «رحمت‌الله نیکزاد» رئیس اتحادیه خبرنگاران ولایت غزنی در حملۀ افراد مسلح ناشناس در برابر خانه‌اش در شهر غزنی مرکز این استان جان باخت.

تا کنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حادثه را برعهده نگرفته است.

گفتنی است، پس از حمله ائتلاف به سرکردگی آمریکا به افغانستان در سال ۲۰۰۱ میلادی به بهانه مبارزه با تروریسم، آمارها آشکارا نشان می‌دهد که میزان خشونت، حملات تروریستی و ناامنی در این کشور همواره رو به افزایش بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

العربی: سفر نخست وزیر عراق به عربستان لغو شد


پیش‌بینی ۲۵۰۰ پرواز اربعین تا پایان ماه صفر از فرودگاه امام خمینی (ره)


جهش 4 درصدی بهای جهانی نفت


گزارش العالم از جزییات حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به "حشد الشعبی" عراق + فیلم


اولیانوف: کی‌یف از موضع خود درباره حمله به کشتی ایران عقب‌نشینی کرد


روایت قرن‌ها تجدید عهد و وفاداری عشیره «بنی اسد» به امام حسین (ع)+فیلم


دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع


یمن چگونه با استراتژی «محاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟