حمله وزیر مشاور در امور خارجه امارات به رسانه‌های قطری

سه شنبه 2 دی 1399
10:07
حمله وزیر مشاور در امور خارجه امارات به رسانه‌های قطری وزیر مشاور در امور خارجه امارات به شدت به رسانه‌های قطری حمله کرد و آنها را به نابودی تحرکاتی که برای صلح میان دوحه و چهار کشور عربی مصر، بحرین، امارات و عربستان انجام می‌شود، متهم کرد.

العالم - امارات

«انور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجه امارات با انتشار توییتی، به رسانه‌های قطری حمله کرد.

در حالی که امارات از حل بحران قطر تاکنون استقبال نکرده انور قرقاش رسانه‌های قطری را به شکست آشتی متهم کرد.

وی نوشت: فضای سیاسی و اجتماعی در خلیج فارس در راستای حل و فصل بحران با قطر حرکت می‌کند و به دنبال بهترین راهکار برای تضمین پایبندی دوحه به هر توافقی که خیر برای منطقه داشته باشد، است اما رسانه‌های قطری به نظر می‌رسد که مصمم به نابودی و درهم شکستن هر توافقی هستند. پدیده‌ای که تفسیر آن دشوار و عجیب به نظر می رسد.

بیش از 3 سال از بحران قطر با 4 کشور عربی شامل عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر سپری می‌شود. این چهار کشور از پنجم ژوئن سال 2017 میلادی روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع کردند و ضمن محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور، 13 شرط از جمله کاهش روابط با تهران و تعطیلی شبکه الجزیره را برای از سرگیری این روابط تعیین کردند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک تایمز: اسرائیل ۲۰ روستا در لبنان را با خاک یکسان کرد 


همتی: تمهیدات لازم برای تامین کالاهای اساسی اندیشیده شده است


سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است


پوتین: رهبران جهان شجاعت مردم ایران را تحسین می‌کنند


آغاز حراج شمش طلا از امروز


7هزار زائر ایرانی وارد مدینه شدند


انجام 202 پرواز در فرودگاه امام طی یک هفته


عبور یک ابرنفتکش ایرانی از محاصره آمریکا


کیک تولد جنجالی بن‌گویر با نماد طناب دار خبرساز شد


جزئیاتی از پاسخ 14 بندی ایران به پیشنهاد 9 بندی آمریکا