مشخص شدن ترکیب کابینه لبنان طی روزهای آینده

سه شنبه 2 دی 1399
22:09
مشخص شدن ترکیب کابینه لبنان طی روزهای آینده مامور تشکیل کابینه لبنان پس از دیدار با رئیس جمهور این کشور ابراز امیدواری کرد که ترکیب کابینه لبنان تا سه روز دیگر مشخص شود.

العالم- لبنان

«سعد الحریری» مامور تشکیل دولت جدید لبنان عصر امروز با «میشل عون» رئیس جمهور این کشور در کاخ ریاست جمهوری بعبدا دیدار کرده و درباره تازه‌ترین تحولات مربوط به روند پیچیده تشکیل دولت گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری لبنان24، الحریری پس از دیدار خود با عون که یک ساعت وربع به طول انجامید در جمع خبرنگاران گفت: «دیدار با جناب رئیس جمهور عملا مثبت بود و مواضع ما به هم نزدیک بود.»

وی افزود: «توافق شد دیدار دوجانبه دیگری فردا دوشنبه برگزار شود که البته ساعت این دیدار به دلیل مسائل امنیتی اعلام نمی‌شود و دیدارهای بعدی دیگر نیز انجام خواهد شد تا نهایتا قبل از میلاد مسیح (۲۵ دسامبر) به ترکیب کابینه دست یابیم.»

دولت «حسان دیاب» در پی انفجار مهیب بندر بیروت استعفا کرد؛ «مصطفی ادیب» که در دهم شهریور مأمور به تشکیل کابینه جدید لبنان شده بود نیز پنجم مهرماه انصراف خود را از این موضوع اعلام کرد و عقب کشید. پس از او «سعد الحریری» مأمور به تشکیل کابینه جدید شده اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی


روبیو: احتمالا اخباری در باره توافق با ایران اواخر امروز اعلام می‌شود


رئیس‌جمهور: آماده‌ایم به جهان اطمینان دهیم به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم/ اسرائیل به دنبال جنگ و ناآرامی در منطقه است


ایران نایب قهرمان تکواندوی آسیا شد


نیکزاد: نیروهای مسلح با عزمی راسخ، دشمن را شکست خواهند داد


حکمرانی محلی، بستر مشاهده مستقیم اثر مشارکت مردم است


سرلشکر عبداللهی: دشمن جایی در نظم آینده منطقه ندارد