کشتار شهروندان عراقی در میدان النسور بغداد؛

واکنش به اهانت ترامپ به خون مردم عراق/ ترامپ این 4 قاتل شهروندان عراقی را عفو کرد

چهارشنبه 3 دی 1399
16:20
واکنش به اهانت ترامپ به خون مردم عراق/ ترامپ این 4 قاتل شهروندان عراقی را عفو کرد عضو کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق درپی اقدام «دونالد ترامپ» در عفو چهار نیروی شرکت بدنام امنیتی خصوصی آمریکایی «بلک واتر» که ۱۴ شهروند عراقی را در میدان «النسور» بغداد به قتل رساندند، از دولت کشورش خواست برای مقابله با اهانت به خون عراقیها، وارد عمل شود.

العالم ـ عراق

مختار الموسوی عضو کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق در گفت وگو با سایت «شفق نیوز»

گفت: تصمیم ترامپ بیانگر نادیده گرفتن و کم‌ارزش شمردن خون عراقی‌ها است و تاکید می‌کند که عملیات قتل عراقی‌ها به دست آمریکایی‌ها و ویران کردن ساختار زیربنایی عراق از طریق به اصطلاح اشتباه‌های نظامی، عمدی بوده است و چه بسا به دستور دولت آمریکا صورت گرفته است.

وی افزود: وزارت خارجه عراق باید سریع وارد عمل شده و شکایت‌هایی را به دادگاههای بین‌المللی غیرآمریکایی تقدیم کند و نیز به دادگاه‌های ویژه بین‌المللی درباره تصمیم ترامپ اعتراض کند، زیرا این تصمیم، آمریکایی‌ها را تشویق و ترغیب می‌کند که جنایت و قتل بیشتری علیه ملت‌های دیگر مرتکب شوند.

الموسوی خاطرنشان کرد: اگر دولت عراق وارد عمل نشود، پارلمان موضعگیری خواهد کرد و اگر دولت دست روی دست بگذارد، در این تصمیم ترامپ شریک خواهد بود.

برپایه این گزارش، ترامپ فرمان عفو چهار نیروی شرکت بدنام آمریکایی خصوصی بلک واتر را که به خاطر به قتل رساندن ۱۴ غیرنظامی عراقی درسال ۲۰۰۷ میلادی در بغداد به زندان طولانی مدت محکوم شدند، صادر کرد.

این چهار نفر بخشی از یک کاروان زرهی بودند که به طور پراکنده و بی‌هدف با تیربار و پرتاب نارنجک به سمت گروهی از مردم بی‌پناه در پایتخت عراق، تیراندازی کردند که به «کشتار میدان النسور بغداد» مشهور شد.

0% ...

آخرین اخبار

جنایت تازه رژیم صهیونیستی؛ هدف قرار دادن ذخایر غذایی کودکان دیرالبلح + عکس


سردار ابن‌الرضا: هر فشار اقتصادی - امنیتی بخشی از جنگ است


سیاست‌های جنگی ترامپ علیه ایران دستمایه هنر کاریکاتوریست ایرانی+کاریکاتور


رفتار ریاکارانه ترامپ علیه آزادی + کاریکاتور


آغاز جشن باشکوه یمنی‌ها به مناسبت میلاد پیامبر(ص)


وزیر خارجه عمان با عراقچی دیدار کرد


گرامیداشت میلاد پیامبر اکرم(ص) در شهر نابلس


پژوهشگر لبنانی: فشار اقتصادی محاسبات راهبردی ایران را تغییر نمی دهد


سالگرد شهادت مریم ابو دقه؛ وصیت مادری به فرزندش: قوی بمان و مرا فراموش نکن


رئیس قوه قضائیه: امنیت دو کشور ایران و عراق به هم پیوند خورده است