مشکل خرید واکسن کرونا برطرف شد

پنج‌شنبه 4 دی 1399
10:40
مشکل خرید واکسن کرونا برطرف شد رئیس کل بانک مرکزی در خصوص خرید واکسن کرونا نوشت: موافقت اولیه برای انتقال از حساب یک بانک (غیر از منابع بانک مرکزی در کره ) بامداد امروز دریافت شد و دستور پرداخت وجه را صادر کردیم. پیگیری های لازم در این زمینه بی وقفه ادامه دارد.

العالم - ایران

رئیس کل بانک مرکزی در خصوص خرید واکسن کرونا نوشت: موافقت اولیه برای انتقال از حساب یک بانک (غیر از منابع بانک مرکزی در کره ) بامداد امروز دریافت شد و دستور پرداخت وجه را صادر کردیم. پیگیری های لازم در این زمینه بی وقفه ادامه دارد.

عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در یادداشتی نوشت: "در یکی از پست های قبلی ام تاکید کردم تحریم آمریکا و نیاز به اخذ موافقت اوفک ، موجب شده است که مسئله خرید واکسن کرونا از کوواکس (covax) با مشکل وتأخیر روبرو شود. در این خصوص چند نکته را برای اطلاع مردم عزیز اعلام می کنم:

موافقت اولیه برای انتقال از حساب یک بانک (غیر از منابع بانک مرکزی در کره ) بامداد امروز دریافت شد و دستور پرداخت وجه را صادر کردیم. پیگیری های لازم در این زمینه بی وقفه ادامه دارد.

بانک مرکزی ایران برای خرید واکسن کرونا در این مرحله 200 میلیون یورو تخصیص داده است . در صورت نیاز ، منابع بیشتری نیز تأمین خواهیم کرد.

هماهنگی لازم را با وزارت بهداشت در این خصوص داریم و مردم عزیز مطمئن باشندکه خرید و انتقال واکسن کرونا در اسرع وقت انجام خواهد شد.

درکنار اقدام برای تخصیص ارز خرید واکسن کرونا، حمایت و پشتیبانی لازم، برای تامین ارز تجهیزات مورد نیاز خط تولید برای تولید داخلی واکسن را، با اولویت خاص، پیگیر هستیم .به همه تلاشگران این عرصه خسته نباشید میگویم."

انتخاب

0% ...

آخرین اخبار

هوای تهران با شاخص 75 در وضعیت قابل قبول


سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به 87 میلیون نفر است


هشدار پکن به واشنگتن درباره مساله تایوان


نماینده فدراسیون فلسطین، جلوی شوی مضحک رئیس فیفا را گرفت + فیلم


واکنش شهردار نیویورک به حمله اسرائیل علیه ناوگان صمود


ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به زودی تصمیم مهمی درباره ایران خواهد گرفت


نماینده ایران: کشورهای عربی به جای شکایت باید غرامت بپردازند


ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!