فرستاده سازمان ملل خواستار پایان درگیری‌ها در یمن در سال ۲۰۲۱ شد

يکشنبه 7 دی 1399
18:55
فرستاده سازمان ملل خواستار پایان درگیری‌ها در یمن در سال ۲۰۲۱ شد فرستاده سازمان ملل متحد بر ضرورت پایان دادن به درگیری‌ها در یمن در سال ۲۰۲۱ تأکید کرد.

العالم - اروپا

«مارتین گریفیتس» فرستاده سازمان ملل امروز یکشنبه تأکید کرد که وقت آن رسیده تا در سال ۲۰۲۱ به درگیری‌‌ها در یمن به طور کامل پایان داده شود.

گریفیتس گفت که سال ۲۰۲۰ با استمرار خونریزی‌ها، آوارگی، نابسامانی اقتصادی و شیوع ویروس کرونا، سال سختی برای یمنی‌ها بود.

او افزود که میانجی‌گری ما برای دستیابی به توافقی جهت ملزم کردن طرف‌ها به توقف درگیری‌ها، اجرای اقداماتی برای کاهش درد و رنج مردم یمن و ازسرگیری روند سیاسی در این کشور ادامه داشت.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، فرستاده سازمان ملل در امور یمن گفت: وقت آن رسیده که همه طرف‌های یمنی دور هم جمع شده و اختلافات خود را بررسی کرده و به توافقی برسند.

گریفیتس ابراز امیدواری کرد که طرف‌های یمنی عملکرد بهتری درباره حمایت از حقوق و آزادی‌های جمعی داشته باشند.

عربستان سعودی در رأس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت آمریکا، از ششم فروردین ۱۳۹۴ با ادعای تلاش برای بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرد. این تجاوز نظامی هیچ کدام از اهداف ائتلاف سعودی را محقق نکرد و فقط با کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار یمنی، آواره شدن میلیون‌ها نفر، به بار آمدن خرابی برای زیرساخت‌های این کشور و گسترش قحطی و گرسنگی و بیماری‌های واگیردار همراه شده است.

مقامات سعودی تاکنون چندین بار از تصمیم برای ایجاد آتش‌بس در یمن خبر داده‌اند؛ اما هیچ گاه از شدت حملات خود به یمن نکاسته و اقدامی برای کاهش یا رفع محاصره همه جانبه آن نکردند و در مواردی با بهره‌برداری از تاکتیک آتش‌بس بر حملات خود افزوده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس، وارونه‌نمایی حقیقت و اصرار بر آزمودن آزموده‌های پیشین است


تصاویر ماهواره‌ای از شدت خسارت پایگاه دریایی آمریکا دربحرین بر اثر حملات ایران


تاکید برتوسعه مناسبات میان ایران و ازبکستان


چهار مطالبه راهبردی خطیب نماز جمعه از قوه قضائیه


سخنگوی وزارت دفاع: ایران قدرت‌های استکباری را بی‌اعتبار کرد


بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند خیرات برای حل مشکل گرسنگی است


غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با مسیرهای موازی تضمین نمی‌شود


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای ازبکستانی


در برنامه ’بغیر حق’ العالم مطرح شد؛ 100 بار حمله به روستای مجدل سلم در جنوب لبنان ظرف ده دقیقه


قرارگاه‌ خاتم الانبیاء: آمریکا اسرائیل را کنترل نکند پاسخ می‌دهیم


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد