سردار نقدی: ۹ دی روز مردم بود/ در ۸۸ به اسم امام (ره) درصدد تضعیف امام حاضر برآمدند

سه شنبه 9 دی 1399
10:56
سردار نقدی: ۹ دی روز مردم بود/ در ۸۸ به اسم امام (ره) درصدد تضعیف امام حاضر برآمدند
معاون هماهنگ‌کننده سپاه با بیان اینکه ۹ دی روز مردم بود، گفت: در ۸۸ به اسم امام (ره) درصدد تضعیف امام حاضر برآمدند.

العالم - ایران / سیاسی

سردار محمدرضا نقدی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، صبح امروز (سه‌شنبه ۹ دی) در مراسم گرامیداشت یوم‌الله ۹ دی و آغاز دهه «بصیرت و میثاق با ولایت» که در مسجد لولاگر تهران- مسجد مورد تعرض فتنه‌گران در سال ۸۸- برگزار شد، گفت: ۹ دی از ایام الهی است که دست قدرت خدا خود را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم برای نهم دی، یک نامگذاری جامع داشته باشیم، باید بگوییم ۹ دی، روز مردم است. روز مردم قدرشناس و بصیری که چکیده سی سال حضور خود پای انقلاب را در ۹ دی ۸۸ به نمایش گذاشتند.

نقدی با بیان اینکه مسئولینی که روزی در رده‌های بالای نظام بوده‌اند پشت یک فتنه و زیاده‌خواهی قرار گرفتند، گفت: این‌ها می‌گفتند مدیریت و ریاست منحصر ماست و کسی دیگر در این زمینه حقی ندارد. این صحنه عجیبی است.

وی افزود: فتنه‌گران در سال ۸۸ از همه نمادهای انقلاب و ظواهر حداکثر بهره‌برداری را کردند. از شعار الله اکبر بالای پشت بام گرفته تا انتساب به امام و خود را نخست وزیر امام نامیدن.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه تصریح کرد: برخی در سال ۸۸ با استفاده از اسم امام، درصدد تضعیف امام حاضر بودند.

نقدی افزود: جای مرحوم سید احمد خمینی در فتنه ۸۸ خالی بود که به دفاع از ولایت بزخیزد. متاسفانه خیلی‌ها سکوت کردند و این امام و ملت بودند که درخشیدند.

ادامه دارد...

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟