واکنش قطر به انفجار در فرودگاه عدن یمن

پنج‌شنبه 11 دی 1399
11:22
واکنش قطر به انفجار در فرودگاه عدن یمن وزارت خارجه قطر با صدور بیانیه‌ای به انفجار در فرودگاه عدن یمن واکنش نشان داد.

العالم - آسیا

وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای وقوع انفجار در فرودگاه عدن را که به کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر منجر شد، محکوم کرد.

طبق گزارش خبرگزاری قطر (قنا) در این بیانیه آمده است که «قطر انفجار فرودگاه عدن را که به کشته شدن چندین نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر منجر شد، بشدت محکوم می‌کنیم».

وزارت خارجه قطر همچنین خطاب به یمنی‌ها بر موضع ثابت دوحه مبنی بر مخالفت با خشونت و تروریسم صرف‌نظر از علت و انگیزه آن، تأکید کرد.

در این بیانیه همچنین بر موضع ثابت قطر در خصوص حل بحران یمن از طریق مذاکره بین یمنی‌ها به منظور تحقق خواسته‌های ملت یمن مبنی بر تحقق امنیت، ثبات و شکوفایی تأکید شده است.

منابع خبری روز چهارشنبه (دیروز) گزارش دادند که همزمان با رسیدن اعضای کابینه جدید دولت مستعفی یمن به فرودگاه عدن، در این شهر صدای انفجار به گوش رسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: توقیف کشتی‌ها توسط آمریکا دزدی دریایی و غارت مسلحانه در آب‌های بین‌المللی است


بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت اربعین عروج ملکوتی شهید لاریجانی و همراهانش


فارین پالیسی: تاب‌آوری اقتصادی، کلید پیروزی در جنگ آمریکا و ایران


میدل‌ایست آی: در جنگ علیه ایران،"اسرائیل" و آمریکا بازندگان اصلی هستند


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با ویتکاف در تلاش برای کاهش تنش در منطقه


درخواست کمک مالی دولتی شرکت‌های هواپیمایی آمریکا از ترامپ


نامه ستاد حقوق بشر ایران به یونیسف در محکومیت جنایات علیه کودکان کشورمان


جزئیات دیدار عراقچی با پوتین در سن پترزبورگ + فیلم و عکس


اذعان صدراعظم آلمان: ایران در جنگ قدرتمندتر و در مذاکره ماهرتر است


بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی