رئیس‌جمهور افغانستان با امیر قطر تلفنی گفتگو کرد

شنبه 13 دی 1399
17:43
رئیس‌جمهور افغانستان با امیر قطر تلفنی گفتگو کرد

رئیس‌جمهور افغانستان امروز با امیر قطر پیرامون روند گفتگوهای صلح بین الافغانی تلفنی گفتگو کرد.

العالم- آسیا

به نقل از خبرگزاری آناتولی، ارگ ریاست جمهوری افغانستان امروز شنبه ۲ با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که محمد اشرف غنی رئیس‌جمهور این کشور با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر پیرامون روند گفتگوهای صلح بین الافغانی تلفنی گفتگو کرد.

بر اساس این بیانیه، طرفین در این تماس تلفنی پیرامون تقویت روابط دو جانبه به ویژه روابط تجاری، آتش بس فوری در افغانستان و میزبانی دوحه از دور دوم گفتگوهای صلح میان کابل و گروه طالبان رایزنی کردند.

امیر قطر در این تماس تلفنی اعلام کرد که کشورش برای برقراری آتش بس فوری در افغانستان تلاش خواهد کرد.

گفتنی است که مذاکرات صلح دولت افغانستان با گروه طالبان که در ۱۲ سپتامبر سال گذشته در دوحه، پایتخت قطر آغاز شد؛ اما به‌دلیل اختلاف‌نظرها در دستورالعمل ادامه گفتگوها به تعلیق درآمد. سپس هیئت‌های دو طرف دوباره با توافق بر سر دستور کار، گفتگوها را از سر گرفتند.

همچنین در پی نهایی شدن دستور کار گفتگوهای صلح در دوحه، طرف‌ها در ۱۴ دسامبر سال گذشته برای آغاز دور بعدی مذاکرات پس از ۲۳ روز توافق کردند.

قرار است که دور دوم روند گفتگوهای صلح دولت افغانستان با گروه طالبان 3 روز بعد در دوحه پایتخت قطر آغاز شود.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی


تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


هشدار قاآنی به صهیونیست‌ها؛ باید سراسر لبنان را ترک کنید


وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پربیننده ترین خبرها