هشدار پکن به انگلیس درباره اعزام ناو جنگی

يکشنبه 14 دی 1399
00:58
هشدار پکن به انگلیس درباره اعزام ناو جنگی وزارت دفاع چین به کشورهای غربی از جمله انگلیس در زمینه اعزام و استقرار کشتی‌های جنگی در دریای چین جنوبی و منطقه هشدار داد و اعلام کرد که چین نیز ممکن است اقدام مشابهی انجام دهد.

العالم - آسیا

سخنگوی وزارت دفاع چین روز شنبه به قدرت‌های غربی از جمله انگلیس در مورد اعزام کشتی‌های جنگی به دریای چین جنوبی هشدار داد و گفت ممکن است پکن تلافی کند.

به نوشته وبگاه «فرانتیر پست» «تان کفی» سخنگوی وزارت دفاع چین در یک نشست مطبوعاتی گفت: «چین معتقد است که دریای چین جنوبی نباید به دریای رقابت قدرت‌های بزرگ و کشتیهای جنگی تبدیل شود.»

این مقام نظامی چین افزود که دلیل اصلی نظامی شدن منطقه این است که قدرت‌های خارجی کشتی‌های جنگی خود را از هزاران کیلومتر دورتر برای نمایش قدرت به منطقه اعزام می کنند.

سخنگوی وزارت دفاع چین گفت که ارتش چین اقدامات لازم را برای حفاظت از حاکمیت، امنیت و توسعه خود و همچنین صلح و ثبات در دریای چین جنوبی انجام خواهد داد.

این سخنان پس از آن بیان شد که منابع خبری گزارش کردند جدیدترین ناو هواپیمابر انگلیس به نام «ملکه الیزابت» ممکن است ماه‌های آینده به عنوان بخشی از اولین مأموریت عملیاتی به جنوب چین اعزام شود. اوایل فوریه 2019 «گاوین ویلیامسون» وزیر دفاع وقت انگلیس گفت که اولین ماموریت عملیاتی ناوهواپیمابر ملکه الیزابت حضور در دریای چین جنوبی است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین نیز اخیرا تحریکات آمریکا در تنگه تایوان را محکوم و درخصوص پاسخ پکن هشدار داد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین در نشستی خبری گفت: «کشتی‌های جنگی آمریکا مکرراً در تنگه تایوان قدرت نمایی کرده و موجب برانگیختن و افزایش تنش شده است.»

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین آمریکا را به «فرستادن پیام اشتباه» به نیروهای جدایی طلب تایوان و «ایجاد خطر جدی برای صلح» متهم کرد.

چین مخالف افزایش حمایت‌های آمریکا از تایوان از جمله فروش تسلیحات جدید و ملاقات مقام‌های ارشد آمریکایی از این جزیره است. پکن، تایوان را بخشی از سرزمین متعلق به چین می‌داند و تحرکات آمریکا و فروش سلاح به تایوان را نقض حاکمیت خود و مغایر با سیاست «چین واحد» ارزیابی می‌کند. با این حال، کشتی‌های جنگی آمریکا، تنها در سال ۲۰۲۰ در سیزده مأموریت مختلف، اقدام به عبور از تنگه مورد مناقشه تایوان کردند.

0% ...

آخرین اخبار

آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم


رایزنی عراق و ایران درباره مقدمات سفر الزیدی به تهران


انهدام یک فروند موشک کروز دشمن متجاوز در غرب کشور


گسترش تروریسم شهرک‌نشینان صهیونیست + فیلم


مناطق آزمایشی ابزاری برای باج‌گیری رژیم صهیونیستی از لبنان + فیلم


سردار قاآنی: مسیر پر افتخار مقاومت را ادامه خواهیم داد