واکنش رسمی لبنان به آشتی ریاض و دوحه

سه شنبه 16 دی 1399
14:33
واکنش رسمی لبنان به آشتی ریاض و دوحه وزارت خارجه لبنان از تصمیم عربستان سعودی و قطر برای بازگشایی مرزها استقبال کرد.

العالم - لبنان

وزارت خارجه لبنان در بیانیه‌ای از توافق قطر و عربستان سعودی برای بازگشایی مرزهای زمینی، دریایی و هوایی استقبال کرد.

بر اساس گزارش «النشره»، وزارت خارجه لبنان ضمن قدردانی از تلاش‌های کویت برای این موضوع، ابراز امیدواری کرد که این آشتی در تحقق ثبات، تضمین امنیت و شکوفایی کشورهای عربی مفید واقع شود.

قطر و عربستان سعودی شامگاه دوشنبه بر سر بازگشایی مرزها به توافق رسیدند و «تمیم بن حمد» امیر قطر امروز (سه شنبه) به منظور شرکت در نشست کشورهای حاشیه خلیج فارس وارد ریاض شد و مورد استقبال «محمد بن سلمان» قرار گرفت.

چهار کشور عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر از پنجم ژوئن سال ۲۰۱۷ روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع کردند و ضمن محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور، سیزده شرط از جمله کاهش روابط با تهران، تعطیلی شبکه الجزیره و قطع حمایت از اخوان‌المسلمین و حماس را برای از سرگیری این روابط تعیین کرده بودند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: ایران کشوری با اراده‌ در دفاع از حاکمیت و استقلال خود است


یورش نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه با 10 خودروی نظامی


مقتدایی: گزینه های روی میز آمریکا علیه ایران و تنگه هرمز شکست خورده است +فیلم


موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد


اروپا تحریم جدید علیه روسیه اعمال می کند


۱۸ کودک در حادثه واژگونی کشتی در زیمبابوه جان باختند+ فیلم


غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند