در واکنش به اقدام ترامپ درتحریک هوادارانش؛

3 تن از مشاوران ارشد رییس جمهور آمریکا استعفا می‌دهند

پنج‌شنبه 18 دی 1399
07:40
3 تن از مشاوران ارشد رییس جمهور آمریکا استعفا می‌دهند سه تن از مشاوران ارشد کاخ سفید به دنبال اقدام دونالد ترامپ در تحریک هواداران خود برای یورش به ساختمان کنگره آمریکا، خواهان قطع همکاری با تیم رییس جمهوری این کشور شدند.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش شبکه سی ان ان، از جمله مشاوران اصلی ترامپ که دیگر خواهان ادامه همکاری با دولت وی نیستند می توان به رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی کاخ سفید اشاره کرد.

سی ان ان به نقل از منابع اگاه نوشت: مت پاتینجر معاون مشاور امنیت ملی و کریس لیدل معاون رییس ستاد کل کارکنان کاخ سفید از دیگر مقاماتی هستند که به زودی استعفا می‌دهند.

رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی کاخ سفید

نشست کنگره برای شمارش آرای الکترال کالج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تایید پیروزی جوبایدن که در پی یورش طرفداران شورشی ترامپ به ساختمان کنگره تعلیق شده بود، پس از حدود ۶ ساعت و اخراج شورشیان توسط نیروهای ضدشورش از سرگرفته شد.

به گزارش ایرنا، مایک پنس معاون ترامپ که ریاست جلسه کنگره را برعهده دارد در سخنان خود در شروع دوباره جلسه کنگره با محکوم کردن حمله هواداران ترامپ به ساختمان کنگره گفت که خشونت هرگز برنده نخواهد شد.

پنس که چهار سال معاون ترامپ بود حاضر نشد دستور او برای برهم زدن جلسه کنگره و جلوگیری از تایید بایدن بپذیرد.

0% ...

آخرین اخبار

ریابکوف: حمله غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران رژیم منع اشاعه هسته‌ای را تهدید می‌کند


وزیران امور خارجه ایران و روسیه گفت‌وگو کردند


به جریان افتادن محاکمه نتانیاهو در مجارستان


هشدار درباره نقض آتش بس لبنان


وزیر جهاد کشاورزی: با تکیه بر تولید ملی امنیت غذایی مردم حفظ شد


تأکید بر ساماندهی وضعیت بیکاران در دوره جنگ


زنجیره تامین امنیت غذایی کشور به صورت کامل برقرار است


پیشنهاد‌های ایران به طرف مقابل منصفانه و عملیاتی هستند


ایران عزیز، لبنان و یمن یک حقیقت واحدند


روسیه پرواز بر فراز حریم هوایی ایران را آغاز کرد