انتقاد شدید بوریس جانسون از دونالد ترامپ

پنج‌شنبه 18 دی 1399
22:06
انتقاد شدید بوریس جانسون از دونالد ترامپ نخست‌وزیر انگلیس در واکنش به اقدام رئیس جمهور آمریکا در تحریک طرفدارانش برای حمله به ساختمان کنگره، این اقدام را مغایر با دموکراسی دانست و محکوم کرد.

العالم - اروپا

«بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس به تحولات دیروز در آمریکا و یورش طرفداران ترامپ به کنگره واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد.

او پنجشنبه شب طی کنفرانس خبری گفت: «ایالات متحده آمریکا نماد دموکراسی است و نمی‌‌توان مردم را به بهانه تقلب در انتخابات به یورش به کنگره تحریک کرد».

نخست‌وزیر انگلیس همچنین گفت: «من تشویق افراد برای بروز رفتار خشونت‌‌آمیز و حمله به کنگره را محکوم می‌کنم و معتقدم که ترامپ حق نداشت».

دیروز چهارشنبه همزمان با نشست مشترک کنگره (سنا و نمایندگان) برای تعیین پیروز نهایی انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا شمار زیادی از طرفداران دونالد ترامپ به تحریک او وارد ساختمان کنگره شده و این جلسه را به تعطیلی کشاندند و نمایندگان و سناتورها را فراری دادند.

در جریان این حمله ۴ نفر کشته شده و ۱۴ مأمور پلیس واشنگتن مجروج شدند. به گفته سخنگوی اداره پلیس پایتخت آمریکا تا کنون ۵۲ در نفر از این مهاجمین بازداشت شده‌اند.

یورش به کنگره و حرکت هواداران ترامپ برای ورود به این ساختمان بعد از آن صورت گرفت او در حساب توییتری خود، آن‌ها را برای حرکت به سمت ساختمان کنگره و مقابله با آنچه که وی تقلب در انتخابات و احقاق حقوق خود دانست، تشویق کرد.

به دنبال این حوادث و متنشج شدن اوضاع در پایتخت آمریکا و محکوم شدن این گونه رفتاهای طرفداران ترامپ، او از آن‌ها خواست ساختمان کنگره را ترک کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب یک خبر؛ غریب‌آبادی: برگزاری مذاکرات فنی برای این هفته برنامه ریزی نشده بود


تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای دقیق و سریع فرامین رهبر معظم انقلاب


مدیریت دولت در جنگ بسیار عاقلانه بود/ امضای تفاهمنامه با دیدگاه صاحبنظران، اصل قرآنی است


موج گرمای کم‌سابقه به افزایش مرگ ومیر در فرانسه منجر شد


ناخرسندی باکو از تصمیم تل‌آویو


وزیر خارجه عراق به دمشق رفت


رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود


تلاش آمریکا برای برهم زدن تفاهم با ایران؛ کشورهای خلیج فارس همچنان اسیر محاسبات گذشته اند