ادامه استعفاها در دولت آمریکا/ وزیر حمل و نقل آمریکا هم استعفا کرد

پنج‌شنبه 18 دی 1399
22:51
ادامه استعفاها در دولت آمریکا/ وزیر حمل و نقل آمریکا هم استعفا کرد وزیر حمل و نقل آمریکا نیز در اعتراض به هجوم هواداران ترامپ به ساختمان کنگره این کشور از سمت خود استعفا کرد.

العالم - آمریکا

رسانه های آمریکایی گزارش دادند که «الین چاو» وزیر حمل و نقل کابینه دونالد ترامپ نیز از سمت خود استعفا کرده است.

ساعاتی پیش سرپرست وزارت امنیت داخلی آمریکا بعد از آنکه از رئیس جمهور این کشور درخواست کرد حمله هوادارانش به ساختمان کنگره را محکوم کند، از سمت خود برکنار شده بود.

علاوه بر این، «رایان تالی» که مشاور و مدیر میز اروپا و روسیه در شورای امنیت ملی آمریکا است هم در اعتراض به اغتشاشات در کنگره آمریکا از سمت خود استعفا کرده است.

پیش از این «میک مولوینی» سرپرست سابق رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید و نماینده کنونی آمریکا در امور ایرلند شمالی در اعتراض به حوادث کنگره، از سمت خود استعفا کرده بود.

روز چهارشنبه جلسه شمارش آرای الکترال در صحن کنگره آمریکا به آشوب کشیده شد و طرفداران خشمگین دونالد ترامپ توانستند وارد ساختمان کنگره شوند.

در این اعتراضات حداقل 4 نفرکشته و دهها نفر مجروح شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن


سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان


آمادگی کامل شهر فرودگاهی امام برای از سرگیری پروازها 


حزب‌الله عراق: تعیین جایزه برای ردیابی رهبران مقاومت اذعان به ناتوانی آمریکا است


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش