مخالفت پنس با برکناری ترامپ طبق متمم 25 قانون اساسی آمریکا

جمعه 19 دی 1399
06:04
مخالفت پنس با برکناری ترامپ طبق متمم 25 قانون اساسی آمریکا مشاوران معاون رئیس جمهور آمریکا گفتند که پنس با درخواست‌ها برای برکناری ترامپ طبق متمم 25 قانون اساسی آمریکا مخالفت کرده است.

العالم-آمریکا

پایگاه خبری «بیزینس اینسایدر» بامداد روز جمعه (به وقت تهران) به نقل از مشاوران «مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا خبر داد که پنس با استفاده از متمم 25 قانون اساسی آمریکا برای برکناری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مخالفت کرده است.

بر اساس گزارش این پایگاه خبری، پنس و تیمش نگران هستند که استفاده از این متمم ممکن است به ناآرامی و گسستگی بیشتر در آمریکا منجر شود.

طبق متمم ۲۵ قانون اساسی آمریکا، درصورت عدم کفایت، ناتوانی یا مرگ رئیس جمهور آمریکا، اکثریت کابینه می‌توانند به انتصاب معاون وی به عنوان رئیس جمهور رأی دهند.

چهارشنبه شب بود که همزمان با بر‌گزاری جلسه مشترک کنگره آمریکا برای تأیید نهایی پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری، عده‌ای از هواداران ترامپ که در مقابل این ساختمان تجمع کرده بودند به داخل آن یورش بردند. در جریان این حملات ۴ نفر کشته و ده‌ها نفر هم زخمی شدند.

نمایندگان دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا مصمم به برکناری ترامپ هستند و در همین راستا، روند استیضاح وی را آغاز کرده‌اند این در حالی است که تنها 11 روز تا پایان دوران ریاست جمهوری ترامپ باقیمانده است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده جنبش حماس: فلسطینیان در غزه به نام آتش بس به قتل می رسند/ نتانیاهو بهانه ها را تمامی ندارد


رونمایی از بانک جامع اطلاعاتی میناب/ میناب؛ در قاب یک روایت جامع


ستادکل نیروهای مسلح: تا شکست کامل دشمن کوتاه نخواهیم آمد


رونمایی از کتاب «طلوع نظم جدید جهانی» در بغداد با حضور شخصیت های فرهنگی و سیاسی عراق


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در تهران، قم و مشهد


الحاق غزه و کرانه باختری به سرزمین های اشغالی در نقشه سنتکام


راننده خودروی مرگ چهارراه گلزار کرج اعدام شد


دلیلی که ملوانان غذای تازه ندارند این است که ایران در روز اول جنگ مرکز تدارکاتی نیروی دریایی را منفجر کرد


تاکید عراقچی بر توسعه تعاملات اقتصادی با کشور‌های همسایه


باید شماره گذاری خودرو و واردت خودروها تعیین تکلیف شود