یک مقام دولت افغانستان ترور شد

يکشنبه 21 دی 1399
09:37
یک مقام دولت افغانستان ترور شد وزارت کشور افغانستان اعلام کرد: سخنگوی اداره حفاظت عمومی به همراه دو همکار خود صبح امروز در جنوب شرق کابل پایتخت هدف حمله تروریستی قرار گرفته و کشته شدند.

العالم ـ آسیا

طارق آرین سخنگوی وزارت کشور افغانستان روز یکشنبه به خبرنگاران در کابل گفت که خودرو ضیاء ودان سخنگوی اداره حفاظت عمومی، امروز صبح در منطقه «کارته نو» در جنوب شهر کابل هدف انفجار بمب مغناطیسی قرار گرفت که طی آن وی و دو همکارش کشته و یک تن دیگر از آنها نیز زخمی شدند.

آرین گروه طالبان را مسئول این ترورهای هدفمند معرفی کرد و گفت: تروریست های بازداشت شده به صراحت اعتراف کرده اند که عضو گروه طالبان هستند.

ضیاء ودان سخنگوی اداره حفاظت عمومی

وی افزود: این تروریست ها و جنایتکاران نمی توانند پنهان شوند، باید سرکوب و یا به قانون سپرده شوند.

به گزارش ایرنا، دیروز نیز یک خودرو در منطقه شهرک آریا در جاده فرودگاه کابل هدف انفجار بمب مغناطیسی قرار گرفت که طی آن یک نفر کشته شد. کابل پایتخت افغانستان هر روز شاهد یک انفجار تروریستی هدفمند می باشد که در آن خبرنگاران، فعالان مدنی و مقامات دولتی هدف قرار می گیرند.

هرچند طالبان در بیانیه هایی دست داشتن در ترورهای هدفمند اخیر در شهرهای افغانستان از جمله کابل پایتخت را رد کرده و آن را محکوم کردند، اما دولت افغانستان و نهادهای امنیتی تأکید دارند که افراد بازداشت شده و عاملان این ترورها اعتراف کرده اند که از اعضای گروه طالبان هستند.

0% ...

آخرین اخبار

خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی


ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد


تاکید پزشکیان بر لزوم محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجامع بین‌المللی


قطر: ارتباط با ایران برقرار است/ بر کاهش تنش متمرکز هستیم


پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به رهبر انقلاب