خطیب زاده: رژیم ترامپ فاجعه‌ای برای جهان و قلدری شرور علیه مردم ایران بود

يکشنبه 21 دی 1399
20:27
خطیب زاده: رژیم ترامپ فاجعه‌ای برای جهان و قلدری شرور علیه مردم ایران بود
سخنگوی وزارت امو‌ر خارجه با بیان اینکه رژیم ترامپ فاجعه‌ای برای جهان و قلدری شرور علیه مردم ایران بود، عنوان کرد: او تقریبا رفته، اما میراث مسموم او پابرجا مانده و برخی از منتقدان (ادعایی) او در اتحادیه اروپا خواهان استفاده از میراث او برای ارعاب ایران هستند.

العالم _ ایران / سیاسی

«سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (یکشنبه) در توئیتر نوشت: رژیم ترامپ فاجعه‌ای برای جهان و قلدری شرور علیه مردم ایران بود.

وی افزود: او تقریبا رفته است، اما میراث مسموم او پابرجا مانده است از آن‌رو که برخی از منتقدان (ادعایی) او در اتحادیه اروپا حالا خواهان استفاده از میراث مسموم او برای ارعاب ایران هستند. ریاکاری در تئوری و عمل!

لازم به ذکر است، حمله روز چهارشنبه هواداران «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به کنگره آمریکا، نگرانی مقامات انگلیسی از شیفتگی «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس به او را افزایش داده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهر صیدا در جنوب لبنان + فیلم


شهرک نبی شیث: دژ استوار مقاومت وسندی بر شکست رژیم صهیونیستی +فیلم


مقابله پدافند هوایی کویت با اهداف موشکی و پهپادی


کشته شدن نظامی زن صهیونیست در حمله پهپادی حزب ‌الله


حمله به یک خودرو در جنوب لبنان و شهادت چهار عضو یک خانواده


پژواک پسر ایران، ماکان نصیری در ایروان پیچید + فیلم


بازگشت گزارشگر سازمان ملل در فلسطین به فهرست تحریم‌های آمریکا


بارزانی عید سعید قربان را به رهبر معظم انقلاب تبریک گفت


میدل ایست آی: ایران برنده جنگ است


رئیس جمهور بولیوی: کشور در نقطه فروپاشی قرار دارد