درخواست صدور اعلان قرمز برای ۴ نفر از عوامل ترور شهید فخری‌زاده

دوشنبه 22 دی 1399
13:31
درخواست صدور اعلان قرمز برای ۴ نفر از عوامل ترور شهید فخری‌زاده
معاون اجتماعی نیروی انتظامی از درخواست صدور اعلان قرمز برای چهار نفر از عوامل ترور شهید فخری‌زاده خبر داد.

العالم - ایران

سردار مهدی حاجیان صبح امروز در نشست خبری در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی با اشاره به عملکرد 9 ماهه پلیس بین‌الملل نیروی انتظامی، اظهار کرد: در مدت مذکور 685 پرونده به اداره تحقیقات جنایی پلیس بین‌الملل واصل و تشکیل شده است.

سخنگوی نیروی انتظامی افزود: در همین رابطه 428 فقره رسیدگی به درخواست تعقیب مجرمان ایرانی و 234 فقره رسیدگی به درخواست تعقیب مجرمان خارجی صورت گرفته است.

به گفته این مقام انتظامی، در 9 ماهه امسال، 37 نفر از متهمان و مجرمان ایرانی که به خارج از کشور متواری شده بودند، به کشور بازگردانده شدند.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی با اشاره به درخواست صدور اعلان قرمز برای چهار نفر از مرتکبان ترور شهید فخری‌زاده، عنوان کرد: لایحه دفاعی به منظور صدور اعلان قرمز اینترپل برای عاملان و آمران ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی نیز تنظیم شده است.

وی خاطرنشان کرد: در مدت مذکور، 6 نفر از متهمان و مجرمان خارجی نیز که در کشور ما حضور داشتند، به کشورهایشان بازگردانده شدند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران