برف دستکم ۱۰ ژاپنی را کشت و صدها زخمی بر جا گذاشت + عکس و فیلم

سه شنبه 23 دی 1399
13:25
رسانه‌های ژاپنی گزارش دادند، برف سنگین در این کشور ضمن ایجاد اختلال گسترده در عبور و مرور در این کشور حداقل ۱۰ کشته و بیش از ۳۰۰ زخمی بر جای گذاشت.

العالم - آسیا

ریزش برف شدید در مناطق گسترده‌ای از ژاپن تلفات و خسارت‌های زیادی بر جای گذاشته است.

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از رسانه‌های محلی در ژاپن خبر داد، حداقل ۱۰ نفر بر اثر ریزش برف سنگین در این کشور جانشان را از دست دادند.

شبکه «ان‌اچ‌کی» خبر داد که برف شدید در مناطق گسترده‌ای از ژاپن همچنین بیش از ۳۰۰ زخمی بر جای گذاشته است.

چهار تن از قربانیان برف در ژاپن، در استان «نی ای گاتا» جانشان را از دست دادند و ۱۴۸ نفر در این استان زخمی شده‌اند.

برف در استان «فوکوری» ۶۴ نفر را زخمی کرد. بیشترین میزان برف در «تویاما» ثبت شد و در این استان ژاپن بیش از یک متر برف باریده که در ۳۵ سال اخیر بی‌سابقه بوده است. برف در این استان ۲ نفر را کشت و ۹۱ تن را زخمی کرد.

برف شدید در استان «ایشیکاوا» ۱ کشته و ۳۸ زخمی و در استان «گیفو»ی ژاپن حداقل ۲ زخمی برجای گذاشته است.

اغلب زخمی شدن و جراحت ژاپنی‌ها در نتیجه زمین خوردن بوده و دلیل فوت، افتادن افراد از بام ساختمان‌ها حین تلاش برای برف روبی بوده است.

مناطق شمالی و غربی در ژاپن طی هفته گذشته آماج ریزش برف شدید قرار گرفته که طی آن، اختلال گسترده‌ای در عبور و مرور انجام و پروازهای زیادی لغو شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

استمرار حملات هوایی و توپخانه‌ای صهیونیستی علیه جنوب لبنان


سردار محبی: قدرت رسانه از جنگ افزار نظامی پیشی گرفته است


خودکفایی دفاعی؛ گذار صنعت دفاعی ایران از تولید محدود به توان طراحی و ساخت تجهیزات پیچیده


افزایش بی سابقه حمل‌ونقل ریلی ایران با افغانستان


کودتا علیه دولت مصدق؛ زخمی تاریخی و ماندگار در حافظه ملی ایرانیان


گزارش ها از وقوع آتش‌سوزی در پالایشگاهی در جنوب بغداد


کشف میدان گازی عظیم در جنوب استان فارس


نسخه جریان حکمت ملی برای ثبات عراق؛ تحویل سلاح گروه‌های مسلح به نهاد رسمی حشد الشعبی


وزیر امور خارجه: تحریم‌های اقتصادی آمریکا راه به جایی نمی‌برد


تداوم حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان