استفاده داعش از اسلحه‌های تک تیرانداز پیشرفته آمریکایی

پنج‌شنبه 25 دی 1399
17:31
استفاده داعش از اسلحه‌های تک تیرانداز پیشرفته آمریکایی اتحادیه علمای مسلمان در استان دیالی عراق با اشاره به وجود اسلحه‌های تک تیرانداز آمریکایی در دست داعشی‌های این استان، گفت که آمریکا پشت این قضیه قرار دارد.

العالم - عراق

«جبار المعموری» رئیس اتحادیه علمای مسلمان در دیالی خواستار اجرای تحقیقات گسترده درباره چگونگی رسیدن اسلحه‌های تک تیرانداز پیشرفته آمریکایی به دست داعش در دیالی شد.

المعموری در مصاحبه با وبگاه «المعلومه» تصریح کرد که شمار زیادی از نیروهای امنیتی، الحشد الشعبی و غیرنظامیان طی ماه‌های اخیر قربانی عملیات تک تیراندازان داعشی شده‌اند که امری بسیار خطرناک و نیازمند توجه ویژه است به خصوص اینکه خونریزی‌ها در برخی مناطق مشخص در نتیجه عملیات‌های تک تیراندازان ادامه دارد.

او افزود که داعش از اسلحه‌های تک تیرانداز جدید برای هدف قرار دادن نیروهای امنیتی استفاده می‌کند که بایستی تحقیقات دقیقی درباره اینکه چگونه این اسلحه‌ها به دست داعش افتاده است، انجام شود.

وی تصریح کرد که دست داشتن آمریکا در حمایت مالی از باندهای خفته داعش به منظور ایجاد هرج و مرج و ناامنی در مناطق آزاد شده با هدف اجرای برنامه‌های خود، بعید نیست.

المعموری همچنین گفت که پرونده تک تیراندازها تنها مختص استان دیالی نیست بلکه در استان‌های دیگر نیز وجود دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر


پاکستان در قلب دیپلماسی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش راهی نشست سوئیس شدند


گزارش اختصاصی العالم از بازگشت زندگی به روستای صریفا خط مقدم مقاومت لبنان


روایت مقاومت در برنامه عالمکم ؛ از موکب تنگه هرمز تا مسجد سوخته ای  در رام‌الله+فیلم


تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره