واکنش رئیس سازمان حشد الشعبی عراق به تحریم «ابوفدک»

جمعه 26 دی 1399
01:54
واکنش رئیس سازمان حشد الشعبی عراق به تحریم «ابوفدک» رئیس سازمان حشد شعبی عراق در واکنش به اقدام آمریکا در قرار دادن نام « ابوفدک المحمداوی» رئیس ستاد این سازمان در لیست سیاه تحریم‌های این کشور را نقض حاکمیت عراق خواند.

العالم-عراق

«فالح الفیاض» رئیس سازمان حشد شعبی پنجشنبه شب در سخنانی به تصمیم خصمانه دولت ترامپ در درج نام «ابوفدک المحمداوی» رئیس ستاد الحشد در لیست سیاه تحریم آمریکا را نقض حاکمیت عراق دانست و گفت: سازمان حشد شعبی بخش از نهاد نظامی رسمی عراق است که زیر نظر فرماندهی کل نیروهای مسلح این کشور قرار دارد.

الفیاض درباره تحریم خود از سوی دولت آمریکا چند روز قبل از تحریم ابوفدک گفت: با وجود درخواست‌های بسیار، از صدور بیانیه رسمی در رابطه با تحریم من خودداری کرده‌ام.

رئیس سازمان حشد شعبی افزود: مطمئن هستم که دولت عراق مانع نقض مکرر حاکمیت عراق از سوی ایالات متحده خواهد شد.

دولت آمریکا به ریاست ترامپ روز چهارشنبه نام ابوفدک المحمداوی رئیس ستاد سازمان حشد شعبی را در لیست تحریم‌های خود قرار داد

دولت ترامپ چند روز پیش نیز «فالح الفیاض» رئیس سازمان حشد شعبی را تحریم کرد که با واکنش‌های گسترده مردم و مسئولان عراقی مواجه شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

طوفان و سیل در ایندیانای آمریکا ۶ کشته بر جای گذاشت


درخواست مقاومت برای استقلال اقتصادی و مالی عراق از آمریکا


حملات هوایی، توپخانه‌ای و فسفری رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان


هزینه میلیارد دلاری جنگ علیه ایران بر دوش رانندگان آمریکایی


5 زخمی در پی تیراندازی در دانشگاه ایالتی ویرجینیا


«غیرقابل پیروزی»؛ توصیف سناتور دموکرات از جنگ علیه ایران


یمن: در کنار حزب‌الله هستیم/ انتقاد از همدستی دولت بیروت و حکام عرب با اسرائیل


اعلام بی‌نیازی وزیر خارجه حکومت مستقر در افغانستان از مذاکره با مخالفان


دولت مستعفی یمن مدعی حمله موشکی انصارالله به شهر مأرب شد


درگیری شدید نیروهای مسلح یمن با شبه‌نظامیان وابسته به عربستان