مجری تحریم‌های ایران، در دولت بایدن معاون سیا می‌شود

جمعه 26 دی 1399
19:57
مجری تحریم‌های ایران، در دولت بایدن معاون سیا می‌شود رئیس جمهوری منتخب آمریکا، دیوید کوهن معاون پیشین سازمان جاسوسی سیا را بار دیگر برای دولت خود برگزید.

العالم - آمریکا

دیوید اس. کوهن در موضوعات امنیت ملی، امور مالی و حقوقی تجربه دارد. او از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ به عنوان معاون رئیس سیا فعالیت می‌کرد.

در این پست، او با مدیریت عملیات داخلی و جهانی سیا، نظارت بر مدرن‌سازی استراتژیک این سازمان و هدایت جمع آوری، تحلیل و اقدام اطلاعات خارجی همکاری داشت.

وی پروژه‌های ویژه‌ای را در زمینه فناوری‌های جدید و چگونگی کار بهتر با شرکت‌ها در پیشبرد ماموریت سیا هدایت کرد.

در پایان دوره تصدی خود، کوهن به مدال برجسته هوش، بالاترین نشان سیا، اعطا شد. کوهن پیش از نقش خود در سیا، به عنوان معاون تروریسم و ​​اطلاعات مالی در وزارت خزانه داری فعالیت داشت.

وی بر دفتر کنترل دارایی‌های خارجی و شبکه اجرای جرایم مالی نظارت داشت و تحریم‌هایی را علیه ایران، روسیه، کره شمالی و آنچه که سازمان‌های تروریستی نامیده‌اند، تدوین و اجرا کرد.

وی پیش از این به عنوان دستیار وزیر خزانه داری در امور مالی تروریسم و ​​در دفتر مشاوره عمومی خزانه داری کار می‌کرد.

کوهن قبل از حضور در خدمات دولتی، نزدیک به ۲۰ سال وکیل بوده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی : ایرانیان بیش از هر زمان دیگری یکپارچه و متحدند


بقائی: ترور خبرنگار لبنانی، خاموش کردن صدای حقیقت است


سیلی مشترک سران قوا به ترامپ


رئیس جمهور لبنان هرگونه تماس با نتانیاهو را کاملا منتفی می‌داند


نیویورک‌تایمز: ترامپ تحت فشار ضرب‌الاجل ۶۰ روزه برای پایان دادن به جنگ علیه ایران است


ترامپ به شدت ظرفیت ایرانی‌ها را برای تحمل سختی دست‌کم گرفت


۴۵ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند


پیمان جبلی: ترور خبرنگاران نشانه مرگ تدریجی رژیم است


پرتاب موفقیت‌آمیز موشک ماهواره بر روس‌ها به فضا


امروز همه جهان اسلام بی‌صبرانه منتظر پیروزی ایران در میدان دیپلماسی هستند