مجری تحریم‌های ایران، در دولت بایدن معاون سیا می‌شود

جمعه 26 دی 1399
19:57
مجری تحریم‌های ایران، در دولت بایدن معاون سیا می‌شود رئیس جمهوری منتخب آمریکا، دیوید کوهن معاون پیشین سازمان جاسوسی سیا را بار دیگر برای دولت خود برگزید.

العالم - آمریکا

دیوید اس. کوهن در موضوعات امنیت ملی، امور مالی و حقوقی تجربه دارد. او از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ به عنوان معاون رئیس سیا فعالیت می‌کرد.

در این پست، او با مدیریت عملیات داخلی و جهانی سیا، نظارت بر مدرن‌سازی استراتژیک این سازمان و هدایت جمع آوری، تحلیل و اقدام اطلاعات خارجی همکاری داشت.

وی پروژه‌های ویژه‌ای را در زمینه فناوری‌های جدید و چگونگی کار بهتر با شرکت‌ها در پیشبرد ماموریت سیا هدایت کرد.

در پایان دوره تصدی خود، کوهن به مدال برجسته هوش، بالاترین نشان سیا، اعطا شد. کوهن پیش از نقش خود در سیا، به عنوان معاون تروریسم و ​​اطلاعات مالی در وزارت خزانه داری فعالیت داشت.

وی بر دفتر کنترل دارایی‌های خارجی و شبکه اجرای جرایم مالی نظارت داشت و تحریم‌هایی را علیه ایران، روسیه، کره شمالی و آنچه که سازمان‌های تروریستی نامیده‌اند، تدوین و اجرا کرد.

وی پیش از این به عنوان دستیار وزیر خزانه داری در امور مالی تروریسم و ​​در دفتر مشاوره عمومی خزانه داری کار می‌کرد.

کوهن قبل از حضور در خدمات دولتی، نزدیک به ۲۰ سال وکیل بوده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد