ضعف نیروهای امنیتی آمریکا مقابل حامیان ترامپ در دست بررسی است

جمعه 26 دی 1399
20:20
ضعف نیروهای امنیتی آمریکا مقابل حامیان ترامپ در دست بررسی است با نزدیک شدن به مراسم تحلیف جو بایدن و احتمال شورش مجدد حامیان تندرو ترامپ در واشنگتن، ناظران دولت ایالات متحده در وزارت دادگستری در حال بررسی نقاط ضعف و نحوه واکنش نیروهای امنیتی به حمله پیشین تندروها به ساختمان کنگره هستند.

العالم - آمریکا

دفتر بازرس کل وزارت دادگستری آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ناظران دولت در وزارت دادگستری، دفاع و امنیت داخلی در حال بررسی آمادگی و واکنش آنها به خشونت های هفته گذشته در پایتخت هستند.

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد که این موضوع شامل اطلاعاتی است که پیش از اغتشاشات در اختیار نیروهای فدرال قرار گرفته بود و هماهنگی بین نیروهای اجرای قانون در تمام سطوح دولتی و واکنش به آشوب در ششم ژانویه (۱۷ دی) نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

بازرس کل وزارت دادگستری گفت که آنان همچنین ارزیابی خواهند کرد که آیا ضعف هایی در شیوه‌نامه‌ها، سیاست ها یا رویه هایی در وزارت دادگستری وجود داشته است که بر توانایی نیروهای این وزارتخانه برای مقابله با هجوم به ساختمان کنگره در واشنگتن تأثیر منفی گذاشت.

حامیان ترامپ در هفته های گذشته با ادعای ایجاد تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ به ساختمان کنگره حمله کردند و در این یورش خشونت طلبانه ۶ نفر جان خود را از دست دادند.

به دنبال تهدید طرفداران ترامپ برای حضور مجدد در واشنگتن در مراسم تحلیف بایدن، وزارت دادگستری آمریکا بررسی نقاط ضعف نیروهای امنیتی و ایالتی برای مقابله مناسب با چنین رویدادهایی است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران