تزریق حدود ۳۸ میلیون دوز واکسن کرونا در جهان

يکشنبه 28 دی 1399
18:02
تزریق حدود ۳۸ میلیون دوز واکسن کرونا در جهان خبرگزاری بلومبرگ در گزارش داد که از زمان آغاز واکسیناسیون جهانی علیه بیماری مرگبار کرونا در یک ماه گذشته، تاکنون بالغ بر از ۳۷ میلیون و ۹۰۰ دوز واکسن در ۵۱ کشور جهان تزریق شده است.

العالم ـ آمریکا

به گزارش خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ، در حال حاضر شمار روزانه تزریق واکسن کرونا در کشورهای مختلف در جهان به ۲.۴۴ میلیون دوز رسیده است.

واکسیناسیون کرونا در ۱۴ دسامبر در میان کادر درمانی در آمریکا شروع شد که بیشترین شمار مبتلایان به کرونا را در جهان به خود اختصاص می‌دهد.

از این تاریخ تاکنون بیش از ۱۳ میلیون و ۷۰۰ تن از کارکنان درمانی در این کشور واکسینه شده‌اند.

گزارش های خبری نشان می‌دهد در حال حاضر در اکثر کشورهای ثروتمند و پیشرفته طرح واکسیناسیون علیه ویروس کرونا آغاز شده است.

این در حالیست که تاکنون هنوز خبری در خصوص آغاز واکسیاسیون کرونا در کشورهای متوسط و فقیر منتشر نشده است.

پیش‌تر سازمان بهداشت جهانی ضمن هشدار در خصوص احتمال بروز شکاف میان کشورهای فقیر و غنی نسبت به دردسترس بودن واکسن کرونا هشدار داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است


ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم


پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟


گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین