مخالف مشهور روسی بازداشت شد

دوشنبه 29 دی 1399
02:11
مخالف مشهور روسی بازداشت شد
«الکسی ناوالنی» چهره مخالف دولت روسیه هنگام ورود به خاک این کشور به اتهام نقض مقررات مربوط به مجازات تعلیقی خود بازداشت شد.

العالم - اروپا

رسانه‌های روسی از بازداشت الکسی ناوالنی چهره مخالف دولت مسکو در فرودگاه این شهر خبر دادند.

براساس گزارش خبرگزاری تاس، ناوالنی که در پرونده‌ای موسوم به پرونده «روچر» با مجازات تعلیقی مواجه است به علت از دست دادن حضور در چندین جلسه بازپرسی در لیست افراد تحت تعقیب دولت روسیه قرار گرفته بود.

در ادامه این گزارش آمده است، ناوالنی که تحت مجازات تعلیقی است روز یک شنبه 17 ژانویه توسط ماموران فدرال در فرودگاه «شرمتیو و» مسکو بازداشت شده است. وی از 29 دسامبر 2020 به دلیل نقض مکرر مقررات مشروط در لیست افراد تحت تعقیب پلیس فدرال روسیه قرار داشت.

این شخصیت مخالف روسیه روز ۲۰ اوت 2020 هنگام پرواز از شهر «تومسک» در روسیه به سمت مسکو، پایتخت این کشور علائم بیماری از خودش نشان داد و بعد از فرود اضطراری هواپیما در شهر «امسک» به بیمارستانی در این شهر منتقل شد و سپس به آلمان انتقال یافت.

الکسی ناوالنی ۷ سپتامبر، چند روز بعد از آن که دولت آلمان ادعای مسمومیت وی را مطرح کرد از کما خارج شد؛ادعایی که روسیه آن را رد و اعلام کرد آزمایش ناوالنی هیچ شواهدی از وجود این سم را نشان نداده است.

به دنبال بازداشت ناوالنی، «چارلز میشلم رئیس شورای اروپا خواستار آزادی وی شد و رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا نیز از ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه آزادی او را خواستار شد.

امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه نیز از دولت مسکو خواست فورا ناوالنی را آزاد کند.

پرونده الکسی ناوالنی به یکی از مسائل تنش زا در روابط روسیه و اتحادیه اروپا تبدیل شده است و بروکسل تا کنون تحریمهایی نیز علیه مسکو در این زمینه اعمال کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای وزیر خزانه داری آمریکا: توافق با ایران تا اوایل هفته آینده نهایی می‌شود


ادعای سنتکام درمورد سرنگون کردن پهپادهای ایرانی


حمایت5 کشور منطقه از روند صلح بین واشنگتن و تهران


وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی: زخمی‌های ارتش اسرائیل به ۹۱۶۰ نفر رسید


اعتراض وزیر خارجه هند به حمله آمریکا به نفتکش هندی در دریای عمان


ولیعهد عربستان دعوت رئیس جمهور فرانسه را رد کرد


رایزنی وزیران خارجه پاکستان و سوئیس درباره چشم‌انداز تفاهم ایران و آمریکا


اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است