پکن: پومپئو یک «ملخ ملتمس مضحک» است!

دوشنبه 29 دی 1399
13:07
پکن: پومپئو یک «ملخ ملتمس مضحک» است! چین روز دوشنبه وزیر امور خارجه آمریکا را به یک «ملخ ملتمس مضحک» تشبیه کرد.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از خبرگزاری فرانسه، چین روز دوشنبه مایک پومپئو، وزیر امور خارجه کنونی آمریکا را -- که تنها چند روز به پایان دوران حضورش در واشینگتن باقی مانده است -- به یک «ملخ ملتمس مضحک» تشبیه کرد. این اظهارات در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا بر ضد چین در ارتباط با هنگ‌کنگ مطرح می‌شود.
پومپئو، یکی از سرسخت‌ترین منتقدان چین در دولت ترامپ، بخش بزرگی از روزهای پایانی کار خود را به وضع تحریم‌های جدید بر ضد پکن در ارتباط با تحولات هنگ‌کنگ اختصاص داده است. بر این اساس، 6 مقام چینی از جمله نماینده ارشد چین در هنگ‌کنگ از سوی آمریکا تحت تحریم قرار گرفته اند.
دفتر امور هنگ‌کنگ و ماکائو در چین در این خصوص روز دوشنبه اعلام کرد: «تحول هنگ‌کنگ از نا‌آرامی به سوی ثبات توقف‌ناپذیر است. افرادی مانند پومپئو، ملخ‌های ملتمس مضحکی هستند که بیهوده می‌کوشند چرخ‌های در گردش تاریخ را متوقف کنند.»
این مقایسه از اصطلاحی قدیمی در چین نشأت می‌گیرد که در آن یک ملخ بیهوده می‌کوشد با پا‌هایش از حرکت یک ارابه جلوگیری کند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

9 کشته و زخمی بر اثر انفجار در جسر الشغور سوریه


رئیس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع: ایران توان پاسخ به هر نوع تهدیدی دارد


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مشهد مقدس+عکس


تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان