پکن: پومپئو یک «ملخ ملتمس مضحک» است!

دوشنبه 29 دی 1399
13:07
پکن: پومپئو یک «ملخ ملتمس مضحک» است! چین روز دوشنبه وزیر امور خارجه آمریکا را به یک «ملخ ملتمس مضحک» تشبیه کرد.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از خبرگزاری فرانسه، چین روز دوشنبه مایک پومپئو، وزیر امور خارجه کنونی آمریکا را -- که تنها چند روز به پایان دوران حضورش در واشینگتن باقی مانده است -- به یک «ملخ ملتمس مضحک» تشبیه کرد. این اظهارات در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا بر ضد چین در ارتباط با هنگ‌کنگ مطرح می‌شود.
پومپئو، یکی از سرسخت‌ترین منتقدان چین در دولت ترامپ، بخش بزرگی از روزهای پایانی کار خود را به وضع تحریم‌های جدید بر ضد پکن در ارتباط با تحولات هنگ‌کنگ اختصاص داده است. بر این اساس، 6 مقام چینی از جمله نماینده ارشد چین در هنگ‌کنگ از سوی آمریکا تحت تحریم قرار گرفته اند.
دفتر امور هنگ‌کنگ و ماکائو در چین در این خصوص روز دوشنبه اعلام کرد: «تحول هنگ‌کنگ از نا‌آرامی به سوی ثبات توقف‌ناپذیر است. افرادی مانند پومپئو، ملخ‌های ملتمس مضحکی هستند که بیهوده می‌کوشند چرخ‌های در گردش تاریخ را متوقف کنند.»
این مقایسه از اصطلاحی قدیمی در چین نشأت می‌گیرد که در آن یک ملخ بیهوده می‌کوشد با پا‌هایش از حرکت یک ارابه جلوگیری کند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است


واکنش نایب رئیس IOC به تحریم کشورها/ المپیک به پاییز منتقل می‌شود؟


کریدور ترانزیتی با پاکستان فعال شد؛ ایران قابل محاصره نیست