سخنگوی نُجَباء: عراق نمی‌تواند موضع بیطرف داشته باشد

سه شنبه 30 دی 1399
13:57
سخنگوی نُجَباء: عراق نمی‌تواند موضع بیطرف داشته باشد
«نصر الشمری» در مراسم رونمایی از بخش عبری زبان پایگاه رسمی جنبش نجباء گفت که یکی از اهداف اصلی این جنبش شکست بایکوت اطلاعاتی رژیم صهیونیستی است.

العالم - عراق

آیین رونمایی از وب‌سایت رسمی مقاومت اسلامی نُجَباء به زبان عبری با سخنرانی «احمد عقل» سفیر فلسطین در عراق و مهندس «نصر الشَمَّری» سخنگوی این جنبش، با حضور نمایندگان گروه‌های مقاومت و جمعی از تحلیلگران سیاسی در بغداد برگزار شد.

سخنگوی مقاومت اسلامی نُجَباء در این مراسم با تأکید بر اهمیت رسانه در معادلات جنگ با دشمن، اظهار داشت: «در زمان کنونی، رسانه دیگر بخشی از نبرد نیست، بلکه سه‌چهارم نبرد توصیف می‎شود. سلاح رسانه، تنها سلاحی است که می‌توان با آن قوای دشمن را هرچقدر هم که دور باشد، هدف قرار داد.»

الشَمَّری با بیان اینکه «پیش‌تر شاهد ایجاد شبکه‌ها و صفحه‌های عربی و نیز روی کار آمدن سخنگوهایی به زبان عربی از سوی دشمن برای تفرقه‌افکنی بودیم» افزود: امروز از همان سلاحی برای هدف قرار دادن دشمن استفاده می‌کنیم که در گذشته انحصاراً در دست آنان بوده است. از این پس، عمق دشمن از جمله طرفداران و پایگاه‌های مردمی آن را مخاطب قرار خواهیم داد، تا آنان را از تمام بحران‌ها و آینده دهشتناکی که در انتظارشان است و توسط رژیم صهیونیستی بایکوت اطلاعاتی می‌شود، آگاه کنیم.

وی افزود: فرصت پیش روی صهیونیست‌ها کوتاه است و اکنون وارد روند زوال آن رژیم شده‌ایم. همانا مسیری که شهید «قاسم سلیمانی» ترسیم و شهید «ابومهدی المهندس» در آن حرکت کرد، تا آزادی قدس ادامه دارد و ما به خانه‌های آن‌ها می‌رویم؛ جایی که منشأ تمام توطئه‌ها است.

معاون دبیرکل نُجَباء گفت: حکومتی که بیشترین خطر را از جانب رسانه احساس می‌کند، رژیم صهیونیستی است. اسرائیل، رژیم و جامعه‌ای بر اساس تحریف و اغراق رسانه‌ای است که سعی در نمایش قدرت و ارتشی شکست‌ناپذیر دارد؛ اما امروز می‌بینیم که در برابر مقاومت، شکست‌های مفتضحانه‌ای می‌خورد.

الشَمَّری با بیان اینکه رژیم صهیونیستی و آمریکایی‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند، تأکید کرد: هرگز طرح‌هایی مانند "استقرار دو دولت" یا "عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی" راه‌حل صلح و آرامش در منطقه نخواهد بود؛ بلکه راه‌حل منطقه، مقاومت در برابر اشغالگران آمریکایی و صهیونیستی است.

وی در پایان به موضع عراق در قبال پروژه سازش اشاره کرد و گفت: «عراق به‌عنوان بخشی از محور مقاومت در منطقه نمی‌تواند موضعی بی‌طرفانه در برابر مبارزه ملت مظلوم فلسطین با رژیم غاصب صهیونیستی داشته باشد و تا زمانی‌که بخشی از خاک فلسطین توسط رژیم صهیونیستی اشغال شده است، هرگز عراق و عموم منطقه روی آرامش نخواهند دید.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روایت پزشکیان از دیدار دو ساعته خود با رهبر معظم انقلاب


مدودف: شکاف بین اروپا و آمریکا بی‌سابقه است


اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، کنترل تورم است


انتخابات سراسری در بریتانیا آغاز شد / آزمون بزرگ برای دولت استارمر


تمرکز اسلام‌آباد بر دائمی شدن آتش بس ایران و آمریکا است


پولیتیکو: زیاده خواهی ترامپ مانع توافق با ایران است


محسنی اژه‌ای: دشمن متجاوز در جنگ اخیر به هیچ یک از اهدافش نرسید


واشنگتن‌پست تصاویر ایران از خسارات به پایگاه‌های آمریکا را تایید کرد


واکنش قالیباف به انتشار اخبار جعلی دربارهٔ مذاکرات از قول آمریکایی‌ها


پاسخ های کوبنده حزب الله به دشمن صهیونیستی


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز