تاکید تونس برحمایت از مسأله فلسطین

يکشنبه 5 بهمن 1399
08:59
تاکید تونس برحمایت از مسأله فلسطین وزیر خارجه تونس در جریان گفتگوی تلفنی با وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین، گفت: موضع تونس در حمایت از مسأله فلسطین ثابت است.

العالم - تونس

«عثمان جرندی» وزیر خارجه تونس به صورت تلفنی با «ریاض المالکی» وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین گفتگو کرد. دو طرف در این تماس تلفنی در خصوص آخرین تحولات فسطین رایزنی کردند.

بر اساس این گزارش، وزیر خارجه تونس در جریان تماس تلفنی مذکور تاکید کرد که موضع کشورش در قبال حمایت از ملت و آرمان عادلانه فلسطین ثابت است و تونس همیشه برای کمک به ملت فلسطین آمادگی دارد.

طرف های تونسی و فلسطینی همچنین در مورد تلاش‌های اردن و مصر برای برگزاری نشست وزرای خارجه کشورهای عربی در مقر اتحادیه عرب به منظور تقویت حمایت‌های کشورهای عربی از مسأله فلسطین گفتگو کردند.

پیشتر نیز «قیس سعید» رئیس جمهور تونس در سخنانی تأکید کرده بود: ما از حقوق ملت فلسطین حمایت می‌کنیم و مطمئن هستیم که ملت فلسطین روزی حقوق مشروع و پایمال شده خود را بازپس خواهد گرفت.

وی گفته بود: تا زمانی که انسان‌های آزاده در نقاط مختلف جهان حضور دارند، قطعاً حق و حقوق مشروع و سلب شده فلسطینیان تضییع نخواهد شد. ما همواره تلاش کرده‌ایم تا حمایت‌هایمان از فلسطین محدود به اتخاذ مواضع شفاهی و یا صدور بیانیه‌های محکومیت نباشد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

حشد الشعبی: تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی به درخواست دولت در عراق انجام می‌شود


تکذیب یک خبر؛ غریب‌آبادی: برگزاری مذاکرات فنی برای این هفته برنامه ریزی نشده بود


تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای دقیق و سریع فرامین رهبر معظم انقلاب


مدیریت دولت در جنگ بسیار عاقلانه بود/ امضای تفاهمنامه با دیدگاه صاحبنظران، اصل قرآنی است


موج گرمای کم‌سابقه به افزایش مرگ ومیر در فرانسه منجر شد


ناخرسندی باکو از تصمیم تل‌آویو


وزیر خارجه عراق به دمشق رفت


رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود