نقض حریم هوایی لبنان از سوی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی

دوشنبه 6 بهمن 1399
19:23
نقض حریم هوایی لبنان از سوی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی منابع خبری از پرواز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از جمله «اف-35» بر فراز شهرهایی در جنوب لبنان خبر دادند.

العالم - لبنان

منابع خبری عصر دوشنبه به وقت تهران از نقض مجدد حریم هوایی لبنان از سوی شماری از جنگنده‌های نیروی هوایی رژیم صهیونیستی از جمله «اف-۳۵» و «اف-۱۵» خبر دادند.

منابع خبری از پرواز این جنگنده‌ها بر فراز شهرهای «صور»، «النبطیه»، «اقلیم التفاح» در جنوب لبنان ساعت یک بعد از ظهر به وقت محلی خبر دادند. آنچه که در این ماموریت نظامی جلب توجه می‌کند پرواز جنگنده‌های اف-۳۵ رژیم صهیونیستی برای نخستین بار بر فراز جنوب لبنان است. منابع محلی همچنین گزارش دادند این پروازها در ارتفاع بالا صورت گرفته است.

نقض مکرر و غیر قانونی حریم هوایی لبنان توسط رژیم صهیونیستی در حالی صورت می‌گیرد که بتازگی ارتش رژیم صهیونیستی مناطقی از مرز سرزمین‌های اشغالی با جنوب لبنان را هم منطقه بسته نظامی اعلام کرده است.

این در حالی است که منابع خبری از آماده باش نظامیان رژیم صهیونیستی در مناطق مرزی سرزمین‌های اشغالی از بیم واکنش مقاومت به تجاوزهای مکرر این رژیم خبر می‌دهند. چندی قبل نیز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی با نقض حریم هوایی لبنان حمله به اهداف ح فرضی را تمرین کردند.

«اسحاق بریک» ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی به تازگی از یک فاجعه در نتیجه تکیه زیاد تل‌آویو به نیروی هوایی و کم شمردن موشک‌های زمین به زمینی که «اسرائیل را محاصره کرده»، خبر داد.

این مقام سابق صهیونیست در یادداشتی در وبگاه «میدا» نوشت: «کارآیی نیروی هوایی اسرائیل برابر وجود صدها هزار موشک در منطقه ما در ایران، غزه و لبنان در حال کاهش است، علاوه بر آنچه که متحدان ایران در یمن، عراق و سوریه در اختیار دارند و یک حلقه خفه‌کننده در اطراف اسرائیل شکل داده‌اند. در رویارویی احتمالی آینده هزارن موشک به جبهه داخلی رژیم اسرائیل شلیک خواهد شد که یک فاجعه تبدیل می‌شود به خصوص آنکه برتری نیروی هوایی در حال کاهش است.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مرشایمر: ایران روش‌های مقابله با آمریکا را آموخته است/از سرگیری حمله دستاوردی ندارد


وزیر خارجه آمریکا به هند سفر می کند


ادعای ونس: در مذاکرات با ایران «پیشرفت زیادی» حاصل شده است


هلاکت یک فرمانده صهیونیست در حمله حزب الله لبنان


پوتین وارد پکن شد


لفاظی‌های ترامپ در باره حمله و در عین حال تمایل به توافق با ایران


دیدار سفیر چین با معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه


معاون قرارگاه خاتم الانبیا: در آستانه تحول تاریخی بزرگی هستیم/ وحدت مسلمین واجب‌تر از همیشه


رهبر انقلاب: استمرار قدرت ایران نسبت مستقیمی با مساله افزایش جمعیت دارد


جهاد اسلامی: گزارش شورای صلح غزه جانبداری از روایت اشغالگران است