انقلاب 25 ژانویه مصر؛ خاطرات و هدف های بر باد رفته

دوشنبه 6 بهمن 1399
19:47
انقلاب 25 ژانویه مصر؛ خاطرات و هدف های بر باد رفته مصری ها به هم می گویند: فراموش نکنید چه کسی زندگی اش را فدا کرد تا این صحنه شگفت انگیز را خلق کند. این صحنه انبوه معترضان در انقلاب 25 ژانویه ده سال پیش در میدان التحریر است.

العالم-داغ های مجازی

امروز آرزوی هر مصری است که این صحنه بار دیگر اتفاق بیفتد. آرزویی که نه بی دلیل، بلکه با قلبی فشرده از اندوه بر زبان او می آید، وقتی می بیند که نظامیان انقلاب او را به تاراج برده اند.

مصری ها که توییتر را تنها روزنه بزرگداشت سالگرد انقلابشان می دانند، هشتگ "25 ژانویه" را ترند کردند و توییت های خود را با جمله "ایدئولوژی مخالف با گلوله" به ثبت رساندند و از فداکاری شهدای میدان التحریر و مردمی که با اراده خود خواستار براندازی حسنی مبارک رئیس جمهور اسبق شدند، قدردانی کردند.

فعالان توییتر گفتند که امروز مصر شهدایش را گرامی می دارد که به بهای گلوله سخن حق گفتند، و از خود گذشتگانش را بزرگ می دارد که به بهای زندان سخن حق گفتند. آنها تاکید کردند که وفاداری فرزندان واقعی انقلاب، انتقال اصول انقلاب به نسل های بعدی است و آنها باید مصر را که به لطف خیانت نظام سیاسی به پادگان نظامی تبدیل شده، از نو بسازند.

امسال دهمین سالگرد انقلاب 25 ژانویه با شرایطی مصادف شده که در آن، مصر از بحران اقتصادی خفه کننده ای رنج می برد. همچنین در سایه اختلال در امنیت سینا که به سنگر گروهک تروریستی داعش در آفریقا تبدیل شده، انتشار بیماری همه گیر کرونا در کشور و پرونده حقوق بشر که از زمان روی کار آمدن سیسی رئیس جمهور کنونی مصر روی میز سازمان های حقوق بشری قرار گرفته، مردم مصر سختی های فراوانی را متحمل شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست مقاومت برای استقلال اقتصادی و مالی عراق از آمریکا


حملات هوایی، توپخانه‌ای و فسفری رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان


هزینه میلیارد دلاری جنگ علیه ایران بر دوش رانندگان آمریکایی


5 زخمی در پی تیراندازی در دانشگاه ایالتی ویرجینیا


«غیرقابل پیروزی»؛ توصیف سناتور دموکرات از جنگ علیه ایران


یمن: در کنار حزب‌الله هستیم/ انتقاد از همدستی دولت بیروت و حکام عرب با اسرائیل


اعلام بی‌نیازی وزیر خارجه حکومت مستقر در افغانستان از مذاکره با مخالفان


دولت مستعفی یمن مدعی حمله موشکی انصارالله به شهر مأرب شد


درگیری شدید نیروهای مسلح یمن با شبه‌نظامیان وابسته به عربستان


حزب الله: هرگز تسلیم نخواهیم شد + فیلم