گفت‌وگوی نماینده ویژه ایران در امور افغانستان با حنیف اتمر

دوشنبه 6 بهمن 1399
21:03
گفت‌وگوی نماینده ویژه ایران در امور افغانستان با حنیف اتمر نماینده ویژه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان امروز با وزیر امور خارجه افغانستان درباره آخرین تحولات این کشور، مناسبات دوجانبه و روند صلح گفت‌وگو کرد.

العالم - ایران/سیاسی

«محمدابراهیم طاهریان فرد» نماینده ویژه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان امروز (دوشنبه) با «محمد حنیف اتمر» وزیر خارجه افغانستان گفت‌وگو کرد.

در این گفت‌وگو آخرین تحولات افغانستان، مناسبات دوجانبه و روند صلح افغانستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

طاهریان فرد همچنین امروز با نمایندگان ویژه روسیه و آلمان در امور افغانستان نیز گفت‌وگو کرد و در این گفت‌وگوها آخرین تحولات افغانستان بررسی شد.

در این گفت‌وگوها نماینده ویژه وزیر امور خارجه کشورمان بر ضرورت کاهش خشونت‌ها و تشریک مساعی کشورهای دوست افغانستان در استقرار صلح پایدار از طریق راه‌های دیپلماتیک تاکید کرد.

وی همچنین گفت‌و‌گوهای درون افغانی را مناسب ترین راه برای خاتمه بحران در افغانستان و کاهش آلام مردم این کشور خواند و آمادگی کشورمان را برای ارائه هرگونه مساعدتی در این مسیر مورد اشاره قرار داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شبکه ۱۲ اسرائیل: توافق ترامپ و نتانیاهو برای ضاحیه فقط تهدید بود نه حمله


۷ نفر در حمله پهپادی اوکراین به یک اتوبوس کشته شدند/ آسیب زیرساخت‌ها در سن‌پترزبورگ


پیش بینی سازمان بین‌المللی انرژی از کاهش شدید ذخایر نفت


محکومیت شدید حملات تجاوزکارانه آمریکا علیه نفتکش ایرانی و دکل مخابراتی در قشم


سرلشکر عبداللهی: شهیدان نصیرزاده و دره‌باغی اسوه‌های شجاعت، تعهد و تواضع بودند


برگزاری مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) در هزار شهر و روستا


منابع لبنانی: مذاکرات واشنگتن به نتیجه نهایی نرسید


بیش از ۵۰ شهید و زخمی در ادامه‌ حملات‌ رژیم‌صهیونیستی‌ به‌ لبنان


سنتکام حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا را تائید کرد


اختلاف سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا درباره ایران