سفیر ایران در یمن: آمریکا مادر تروریسم است

دوشنبه 6 بهمن 1399
22:15
سفیر ایران در یمن: آمریکا مادر تروریسم است سفیر جمهوری اسلامی ایران در یمن ضمن تأکید بر لزوم پایان دادن به جنگ در یمن،‌ تصریح کرد که آمریکا بانی و مادر تروریسم است.

العالم - ایران/یمن

«حسن ایرلو» سفیر جمهوری اسلامی ایران در یمن،‌ شامگاه امروز (دوشنبه)، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر بر لزوم پایان دادن به جنگ در یمن تأکید کرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در این خصوص گفت: «جنگ در یمن باید متوقف شود. همه می‌دانند که آمریکا بانی و مادر تروریسم در جهان است، از محاصره یمنی‌ها پشتیبانی و حمایت می‌کند و بر مصائب انسانی آنها می‌افزاید».

حسن ایرلو در ادامه اظهارات خود تأکید کرد:‌ «تظاهرات امروز یمن تأئیدی بر رد سیاست‌ سلطه‌طلبانه آمریکا و صهیونیست است».

استان‌های مختلف یمن، امروز (دوشنبه) در فراخوانی شاهد حضور گسترده مردم در محکومیت اقدام آمریکا در تروریستی نامیدن جنبش انصارالله بود.

مردم استان‌های صنعاء، عمران، صعده، الحدیده، الضالع، تعز، ذمار، ریمه و دیگر مناطق یمن عصر امروز در حمایت از جنبش انصارالله و محکومیت اقدام آمریکا به خیابان‌ها آمدند.

وزارت خزانه‌داری دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در آخرین روز کاری خود، جنبش انصارالله یمن را به همراه سه نفر از رهبران آن را وارد لیست تحریم‌های خود کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت


واکنش بروکسل به تهدیدات تعرفه‌ای واشنگتن: برای هر سناریویی آماده‌ایم


امارات مدعی مقابله با موشک‌ها و پهپادها شد


ارتش پاکستان خواستار خویشتنداری و اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شد


تقابل دوباره امارات با عربستان؛ فعالیت شورای انتقالی جنوب یمن از سرگرفته شد


پاکستان: برای راهکار عزتمندانه و برد-برد جهت توقف جنگ تلاش می کنیم